Meet This Blog In Facebook !

Thursday, June 17, 2010

.gua frust derr.

sbb tak dapat attend gathering geng blogger.
dulu plan nk wat 17 july.
sekali di tuka ke 10 july.
mmg tak dpt ah.
aku kat semban lagi.

kalo 17 july tuh insya allah dapat pegi.
chances 99 % .
sbb aku ade kat gombak.
alang2 boleh gerak sekali dengan blogger laen.

sedeyhhh bukan kepalang bhaii ~
dah byk kali aku tanya ;
tak boleh tuka balik ke date tuh ?
hampa.
TAKDE jawapan yg aku terima.
TAKDE sebarang reason munasabah yang aku dapat.

oke fine la.
aku kan blogger sampah jeh.
tak layak dengan blogger hebat laen.
kompom ramai blogger otai turun tuh.

ade hikmah.
aku try la redha.
emO sungguh aku.
tak pe la.
aku kawan dengan blogger bawahan je laa.


10 bantah cakap cikgu:

s h a f i q h a s h i m _____ said...

naik ktm sampai bangi , pastu suru sapa2 jempt :) dekat je kot bangi ngan putra.

Anak Abdullah said...

get free scanner on your mobile phone now!!
make money by twitter

mcm2 ade popup..haha..rilek je..kite yang sampah2 ni gather dekat landfills je la..haha

Ery Farieha said...

waaa
aku nak gi ngn sape cmni?
huhuhuhu

fikah mus said...

samala kita innz.
kalo 17julai tu,memang nak gerak dgn zaty skali.
tapi 10julai tu,memang tak dapatla kot.
baru je lepas daftar tuh.
agak frust.

kembatolo™ said...

ko pehal emo nih?cool je..~

I n n z said...

shaf : bukan mslh transport sygs... mslh date tuh.. ;(

syahid : ye la2. aku buang la widgeo. huhu xD

ery : ta yah g la ery.. haha !

fikah : sedeyh banget neyh.. jom ngs sesame =(

kembatolo : emo la weyhhh. tak dpt join xD

Mohd Adziim said...

aku pun x dpt dtng..sabtu kerja aa...10 julai sabtu kan?

I n n z said...

aah. sabtu.

Sendra said...

macam tak berminat sangat lah gathering ni.

I n n z said...

nape ?