Meet This Blog In Facebook !

Saturday, June 26, 2010

.dashing is also for girls.

sape kate dashing hanya untuk lelaki ?
perempuan pun boleh pakai oke .

ta caye ?
aku baru pakai tadi .
sbb aku curious nak taw how does it feels.
HAHAH !
sebab adik aku kata , bila pakai, rasa sejukkk jeh .
dy suh aku cube .
HOH !
mmg sejuk pong .
bau wangi lagi .

skunk neyh aku rasa nak gegaru jeh muke aku dengan kuku .
annoying sungguh .
lepas satu hilang , naek yg baru .
kali neyh bukan hadek2 yg naek .
sekali mak dy menetap buat perumahan kat muke aku .
apa lagi kalo bukan
JERAWAT BATU .
saket dan besar ko taw tak ?!
nampak sangat aku diserang tentera jerawat .
dah dekat 2 minggu aku dok tenyeh kayu manis kat muke .
yg hadek2 hilang la.
yang mak dy, tak reti2 nak mampus .
geram aku .
nampak tak muke geram aku ? grr x(

pastu kan ritu , aku bace kat blog kak vp .
dy ade post psl dy kene jerawat batu gak .
dy tengok kakak dy letak kolgate kat jerawat tuh .
dia pun buat gak.
tapi kak vp dah pesan, anything happen , tanggung sendrik .

aku pun geged la en g buat .
first day aku buat bwk tido, esok tuh kurang cket besar nye .
teruja mak noks !
HAHAHA !
second day aku pakai , bwk tido , aku bangun esok tuh , cuci muka , tempat jerawat tuh jadi macam hitam , berkerak.
atoiii ~
aku dah redha babeng dah T_____T
dagu aku dah buruk.
seyes buruk .
T___T

ptg td tengah tgk tb, tgn aku gtl , try2 kopek .
boleh uolz tapi dy jadi melecet .
pedih2 .
esok kompom hitam balik T____________T

ate ?
bile teman nak cantik, kulit licin berseri macam dulu ?
huwaaaaa T___T

lagi 2 minggu aku balik uia.
cano cito neyh haa nak ngadap makhluk uia ?
makin low la confidence aku .
















ada cara tak nak ubati masalah yang aku hadapi neyh ?
anyone ?
plishhh ~


12 bantah cakap cikgu:

kaizen shinobi said...

tuh r ngko... men test je sume...

hahaha pakai je gatsby.... confirm bersih mcm muka aq nih... hahaha

.rafiq. said...

cube try letak dashing kat muke lak.. mane tahu jerawat boleh hilang.. hehehe

cik panadol said...

pakai je bedak sejuk...

I n n z said...

kaizen : memule pakai, mcm oke jeh, aku try la lagi. sekali, cacat. pdn muke aku. haha !

rafiq: yg aku pakai tuh scrub muke ;)

ubi said...

betul..pakai je bedak sjuk..
:)

s h a f i q h a s h i m _____ said...

adoi, kalau kena minyak guna colgate , tape jugak.
ni letak kat jerawat.

baek beli oxy10 tu. :)
dia untuk jerawat batu.

kalau nak cantik berseri, gi skincare je la cik innz oii..

aanz said...

ye laa..
pakai je bedak sejuk
murah dan efektif dan praktikal

kaizen shinobi said...

wahahhahhaa

muka ko dah cacat?

okeh dah bleh amek study leave 1 sem nih... wahahhahaa

I n n z said...

ubi & cik panadol : oke3 xD

shaf : oxy mahal gileeeeeee ;D

aanz : oryte ;)

I n n z said...

kaizen : ngOkkk !!~ hotak hang. hahah !

kembatolo™ said...

ko sental ngan berus jamban..kompem ilang..hahahhhhhhaha

I n n z said...

eeeee ...
mesty ko salu buat kan3 ? xD