Meet This Blog In Facebook !

Thursday, June 24, 2010

.tanda-tanda ko boleh join geng malas aku.

selamat hari khamis sume.
maaf la cikgu lambat masuk kelas rini .
obersept la oiii.
cikgu pun nak sambung tido .
korunk g la men masak-masak kat belakang kelas ye .
huarghhh ~

itu tanda untuk cikgu cikgi yg malas .
macam dlm cite p.ramlee tuh .
hoho xD
jadi, cikgu cikgi boleh join geng malas aku kalo anda bersikap sedemikian ye .

korunk neyh suke wat aku gelak genguling taw x ?
aku bajet mesti korunk ingat aku neyh mcm kasar kan ?
sbb si kemba ngan si kaizen ckp ceni ;

"baru aku taw yg ko seorang perempuan stlh menukar template ke kaler pink"

hampeh jeh korunk.
HAHAHA !

yg aanz lagi plak ;

"perghh otai buat pancake . "

aku maseh lagi boleh memasak dengan sedap ye .
sbb masak dengan kertas resepi yg dilekat di pintu peti ais .
KAHKAHKAH !

ouhh btw, aanz, if u're reading this entry .
aku tak pernah masuk mane2 paper .
mybe ko juge rase yg muke aku macam Ainul Aishah , pelakon Nana Tanjung tuh.
kan3 ?

aku tak marah pun .
u makes my days blast ! xD
tengOk2. gangster pun pakai speaking oke.
HAHAHA !

bace list kat bawah ni eh ;


kalo ko ade ketiga-tiga yang aku nyatakan di atas , sile jangan segan silu join geng malas aku .
tade yuran tahunan mahupun yuran bulanan .
yuran pendaftaran pun tade .
sbb aku malas nk kutip .
kalo kutip pun, korunk bayar ke ?
HAHAHA !

ko hanya perlu menekan button follow dekat kotak geng malas di atas .
senang bukan ?
selamat men-join (ape punye bahasa daaa) .





taktik baek punya nak tarik follower versi malas .
KAHKAHKAHKAH !
anda boleh melakukannya.
yeah ! (gaya abg nas rambut ketaq dalam mentor)








follower ke 400 , syahid pastu kaizen . kaizen men tipu unfollow, pastu follow balik . kahkahkah ~


16 bantah cakap cikgu:

miss nana said...

haha.mcm kena je kat diri nih. xpenah nak sign out sbb nati leceh nak log in balik.klu bangun tggu 5 minit last2 jdik 50 min =_="

I n n z said...

nana : haha ! same la. leceh jeh nk sign in balik sume xD

aanz said...

haah laa weyh..mcm ainul aisyah kot..
tp kau cantek lg laa..sbb mate kau xde laa besa sgt (aku tipu je ni)..hahaa...

eyh aku ni follower setia ko tau x.. ko pun jgn laa rajin sgt update..sehari sampai 15 entry..jenuh den nk bc..

~ ReD ~ said...

nak jadi cikgu gaks la..:D

kaizen shinobi said...

1 je lagi nak 500... aq nak jadi yang ke500 lak bleh? ngehahahha

I n n z said...

aanz : ainul3. haha ! eh, ne de sampai 15 derr . sehari 88 kot. hahaha !

red : jd cikgu, ta boleh mls3 xD

kaizen : gedikkk ! sek ko jeh kalo ratus2 neyh. hahaha !

kembatolo™ said...

aku tengah konpius neyh..
aku da folo ke belom?hahaha

I n n z said...

cube ko tgk kat kotak folower tuh.
agak2 ade tak muke ko kat situ ?
kalo tade, sile tekan button skunk. haha !

Amri Bahruji matPuisi said...

nnti masak utk aku.. ahaks.. ;)

I n n z said...

haha !
boleh.
nasi goreng jeh oke ?
thee ^__^

farah said...

hehe..i malas bangun tido..nak masuk geng ni jgk la.. :)

I n n z said...

haha ! boleh3. sile kan ;)

cik panadol said...

kaizen leh main tipo ke?mcm tak caye jek hahha...

I n n z said...

bolehhhh jeh

Nurul Zaty said...

innzz..i boleh join u..haha

i pon xkan sign out mna2 web yg pnah msuk ni..hehe

n mmg mlas hye2 kt chatbox2 sapa2 pon..wuwu

:)

I n n z said...

bolehhhh gakkk.
sile dftr dulu ye kat kotak follower xD