Meet This Blog In Facebook !

Monday, June 21, 2010

.saya sayang blog saya. (edisi GEDIK)


aku macam ade berkire2 nk tuka template lagi.
sbb template skunk kaler PINK.
haisyhh ~
habes la identiti aku sebagai perempuan terbongkar.
penat aku sorok selama neyh.
ape ko cakap neyh labuuuu ??

semalam ada gak aku usha2 template cun2.
tapi bile pk2 balik.
HTML aku dah berkecamuk (??) dengan segala macam modifikasi.
aku batalkan hasrat tuh.
terus aku lari masuk bilik, peluk gapield, pastu nangis.
T_T
satu masalah la plak bile tuka template, sume mende nk godek balik.
err. aku kan malas =.='

ko suke tak dengan penampilan baru aku eh blog aku neyh ?
kalo tak suke sile buat petition online pastu bile dah cukup sejuta, baru anta ke rumah.
yang beralamat :

99,jln menuju ke syurga,
taman bidadara ensem macam awal ashaari.
78910 somban.
negeri sembilan.


okeh ?

jadi, aku rase bek aku bia je lah template PINK neyh.

a BIG THANKS to my bro sbb wat kan header yg membuatkan Kaizen cemburu abeshh.
HAHA !
bermodal kan muke yg ala2 Ainul Aishah terpampang kat situ.
hanya dapat menarik minat 488 peminat sahaja.
mungkin aku perlu seksi seperti ainul aishah.
baru dapat 88888888888 melon peminat.
HAHAHA !
encik kemba sudah bersedia nk menyerang jike aku bertindak sedemikian. hehe ;)

betapa tak popular nya aku sampai kan tade org nk msk blog aku.
nie bukti !

kosong jeh kan ?
hukhuk.
T____T

eh. lap air mata.
salah amek analytics plak.
neyh tuk blog yg lagi satu. xD

haa. neyh baru betul.
banyak kan ??
angguk jeh. xD

pernahh sekali dapat 3 ribu seminggu.
pencapaian membanggakan.
thx kipas2 shahir.
lalalaa ~

hasil jualan anggur selama sebulan.
untuk bulan june sahaja.
bilo nk kayo ceni ??
adehh ~
perlu dibajai anggur2 ku ini xD
supaya membuahkan hasil berlipat kali ganda.
jadi,jom ke kebunnnn ~



tak sangka taw blog PINK neyh ade peminat.
hikhik ;)


razi, jangan tipu eh.
aku updated blog 60 minit sekali bukan 5 minit sekali.
sile betulkan statement anda. xD

encik kemba neyh jiran aku eh kawan baru.
jadah plak jiran.
umah dy kat kelantan ke terengganu tah. kompius aku.
sedangkan aku kat semban.
mmg tak logik .
pepandai jeh aku buat cite tipu kat korunk.
HAHAHA !


time kasih la kat korunk yep.
yg selalu komen2 entry merepek meraban tak de info pastu tak lawak plus tah pape plus lebuhraya plus.

bile aku bace balik entry2 aku.
tade la plak kelaka ke, best ke.
emo je lebeyhh.
tapi tah nape korunk suke kan ?

aku nk tanye sbb tapi encik kemba kata jangan tanya sebab.
tapi aku nak taw gak.
tapi nt dy marah.
tapi tapi tapi....
dah3.
panjang pulak.
naseb korunk lalalalalalaaaa ~





13 bantah cakap cikgu:

Ery Farieha said...

perghh!
bapak femes ko
blog aku stakat 300 view je sehari
unik dalam 100
ahahahaha
ko lg pemes lahh :P

I n n z said...

ouh yeke ?
tade weyhhh.
ni sume kipas2 shahir tuh xD

fikah mus said...

weh!!
jeles nye!!
bila la ku nak dapat cam ko.
aku dah la ngah konflik perasaan ni.

p/s;
agak2 kalo aku upah bro ko wat header tuk aku bleh??
sunyi je header aku tau.

I n n z said...

ape yg ko jeles kan ?
tade pape yg perlu dijeleskan.
hehe xD
aaaa.. tu aku taw la xD

kaizen shinobi said...

waaa.... gitu..

ngehahha... aq bleh r dalam 16 juta sehari... on9 now selalu dalam 34ribu la macam tuh...

tuh pageview la... unik 2-3 orang je... aq sorang je dah view blog aq 15.99 juta kali sehari... hahahaa

yang 0.01juta tuh yang baki 1-2 orang tuh r... yang on9 now lak korang add dari bharian, metro, haraqah daily, yang paper2 on9 la...bukan blog haku...

ngehahahaha

kembatolo™ said...

wah..ko takut kena serang eh?hahaha

koru said...

waaaaaaaaa....3ribu seminggu..kejam2 XD

helena's said...

tahniah innz,,blog kite ade lah 50 uV kekeeke

MiZi said...

hadiah buat anda

mai amek tau

http://www.mindabebas.co.cc/2010/06/award-buat-pembaca-laman-buka-minda.html

I n n z said...

kaizen : hampeh. cepuk nak ? haha !

kembatolo : thee ^__^ mesty la xD

koru : seminggu jeh tuh xD

kak hel : tipu3 . tak caye ;D

mizi : okeh mizi . nanti kite amek eh ;p

maCy said...

peh, pinky nye blog sgt hot~ :D

I n n z said...

haha ! bukan hot.
feminin sgt neyh xD

Anonymous said...

belajar banyak