Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, June 16, 2010

.suke bunge tak?.



entry pertama untuk 16 june.
untuk 15 june tah dah bape entry.
maceh korunk yg mengOmen.
sanggup plak ko sek masuk blog pink aku neyh.
dah la pink, geli plak.
jadah aku kutuk blog berjasa neyh ?
lempang maO ka innz ?
HAHA !
kan gile, ckp sensorang . xD

girls, pernah dapat bunge tak dari boys ?
aku tak pernah dapat
sedih kan ?
T___T



pe rase eh bile dapat bunge ?
aku tak nak dapat bunge on the spot nye boy tuh nak beli.
nak yg dy dah beli siap2.
pastu hand over kat aku.
mesty beshh kan ?
ouhhh ~ dreamy me xD

jeleshh tengOk kawan-kawan dapat jambangan bunge tantek dari boy.
nakkk gakk.
tapi tade sape nak bagi aku.
hukhukhuk =(






sempena bday aku khamis neyh eh esok la.
ade sesape tak nak bg bunge kat aku ?
oke. fine. tade .
T_____T
















HAHAHA !
x pe la.
gile gedik mintak kat org bagai.
tak pe la.
beli bunge tok diri sendrik je laa.
lalalalalaa ~
^___^


*update cket : ritu zami first, skunk kaizen dah potong. laju sungguh kaizen memintas. cikgu zi, bile nak jadi first ?



12 bantah cakap cikgu:

Hizami Rahim said...

haha.
nak bunga?
nanti zami bagi copy paste gambar bunga ye.
hehe.
;)

n.a.n.a said...

penah dapat skali ngan coklat cake :D

Perang BUTTER

fikah mus said...

naseb baek terbaca entri ni, yang marked dah 16jun.
sebab mengingtkan nak wish bufady kawan.

happy becoming bfday!!

I n n z said...

zami : tak nakkk ! nak yg betul3. xD

nana : waahhh ~ beshh nyer ;)

Fifi Rahmat said...

bila dpt bunga tu, otomatik hidung kembang mcm serombong kapal selam. teruja. rasa nak lompat2.

dah 3 tahun i dapat bunga, tiap kali anniversary. terbaru, last month plg-plg touchy. beliau beli sejambak bunga matahari dari KL, drive ke sini, keluar je kereta, terus kasi i. auwwww. rasa macam dalam fairy tales je.

eh, esok birthday ek? selamat ulang tahun kelahiran utk u!

I n n z said...

fikah : tq2 ;)

fifi : wahhh ~ romantik nye. beshh ;) fairy tales u menjadi kott xD

kaizen shinobi said...

haa... pe lagi? aq nak hadiah! ngehahhaa

ala satu set 12 ketuk big apple bleh? semua alien... ngehahhaa

Ery Farieha said...

aku no 3.
uish
jauh dgn zami ni
huhuhuh~

q-nizam said...

kalau gurl bg boy bunga amcam best jgak kn?..

kembatolo™ said...

kalo bagi pun, reti ke guna bunga tu?ntah2 ko makan t..haha

sayaDeyla said...

penah dpt bunga dari tisu ;P

I n n z said...

kaizen : tak ckp pong nk bg adiah. bwekk ;p

ery : komen byk2 bagi potong zami. hehe xD

q : tak taw laa.. tak pnh buat ag. hehe xD

kembatolo : ingt aku baby ke yg nk mkn bunge ? eshh. aku kenal la bunge. dush3.

sayadeyla : thee ^__^ sape bg tuh ?