Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, June 29, 2010

.kenduri kawen weyhhh.

aku kan suke gile kenduri kawen .
suke pergi kenduri kawen .
tak taw nape .
tapi mmg suke lah .
beshhh .

dari kecik sampai besar .
mmg aku akan ikut ibu pergi kenduri kawen .
kalo ade kenduri , ibu akan tanya kat aku .

"kak, ko nak g kenduri tak ?"


esaited aku .
sume bende aku cancel kerana kenduri kawen .

kalo dulu , semua kad kawen akan beralamatkan pada nama ayah / ibu .
tapi skunk tak lagi .
pada usia 20 tahun .(cehh. macam la besar sgt.)
aku sudah dapat kad kawen beralamatkan pada nama aku sendiri .
HAHAHAHA !
bangga gile padahal common thing jeh .

ye lah kan .
dah besar .
kawan-kawan pulak dah gatal stok boleh kawen .
takkan la kawan aku nk kawen , alamatkan kad atas nama ibu ayah lagi kan ?
tak cool la der .
HAHAHA !

pastu bile kenduri kawen kawan , dah tak yah nk join rombongan mak-mak dah .
boleh pergi sendiri .
pergi dengan kawan-kawan plak .
kan best tuh jadi orang dah besar .

kalo satu hari , ada jodoh aku .
aku buat kenduri kawen .
mahu satu seremban datang .
kenalan ibu jeh dah satu taman .
der , satu taman kenal ibu der .
tu belum dekat rumah lama lagi .
belum campur dengan saudara mara aku yg nauzubillah ramai sangat sangat sampai tak terkira .

korunk kawan-kawan datang awal taw .
takut makanan habis .
kot aku jamu bunga telur dekat pelamin jeh kang .
HAHAHAHA !




motif aku tulis entry neyh sbb nak gtaw yg aku dah dapat kad jemputan kawen dari encik dude .
dy nak kwen bulan 7 neyhh .
insya allah , kalo dapat , aku g kenduri kat johor .
kalo tak , seribu maaf , aku pohon yep ;)
btw, thx for the card ;)






see this .
why not 100 % ?
HAHAHA !

80%How Addicted to Blogging Are You?



check out yours at http://www.oneplusyou.com/bb/blog_addiction



6 bantah cakap cikgu:

Hizami Rahim said...

wah.
bangga seyh.
ku pun tak pernah dapat lagi.
cuma tahu mulut ke mulut je.
;)

ieqha_faizana said...

best pegi org kawen, leh berangan2 huhu

hellioz said...

kalau boleyh
gwa xnak ade majlis
nikah je senang

gwa xsuka pegi jemputan kawen
gyahahahaahahaahaah~

I n n z said...

zami : nt dpt la tuh ;)

ieqha : hehe xd salu buat eh ? ;p

hellioz : kedekut nye dy .

kembatolo™ said...

cakap macam nak kawen esok je..hahha..panggg sebijik!!~ haha

I n n z said...

ouhh bukan ko ckp kite nikah esok ke ? wahahahaha !