Meet This Blog In Facebook !

Saturday, June 5, 2010

.aku boleh dapat komen setiap entry 400++.

follower aku 400++.
jadi mmg sewajar nya aku dapat komen sebanyak itu juge.
tapi nape hanya maximum 10 komen ?
kenape ?

sile jawab wahai followers.






oke la.
nak masuk tido.
tata ~

23 bantah cakap cikgu:

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

Dah kau update 5 minit sekali,memang la susah nak dapat komen banyak.Hoho.Eh 5 minit sekali ek?

milimilo said...

sebab banyak yg jd silent reader kot,mcm aku.ikot mood jugak kalo nk pegi bejalan belog ni. :DD

Kie-yu said...

Sebab dorang malas kot?
Datang blog budak malas otomatik jadik malas
hee. juz joking~
no offense hoh!

Hizami Rahim said...

sebab dorang tak nak komen.
haha.
;)
nasib sama.

Tourism Malaysia said...

eaa.. aaa.errr.....

I n n z said...

razi : ne de 5 minit sekali. tipu2. xD

mili : ouh mcm tuh eh. hehe ;)

zami : zami lagi byk followers kan ? ptt ag byk komen, kan3 ? xD

kie-yu : haha ! btl gak tuh ;)

A-Y-I-E said...

I think u must have some entry yang boleh menggegarkan mereka.. contohnya.. buatlah tajuk entri yang gempak-gempak ker...

Then... u haruslah bykkkan BW.. jgn hanya BW tanpa tinggalkan komen.. so insyaallah orang akan tinggalkan komen di blog kamu jua nnt

Salam kenal dari BLOG A-Y-I-E

fikah mus said...

nah, komen sejibik!!
heee.

Fatehah A. said...

ramai follower x semestinya banyak komen patut kita dapat.

depends la pd org tu nk komen ke x.xde komen xsemestinya diorang x baca.

cikmin said...

betul kata bro AYIE :P

Thank You NUFFNANG for cheque No 5 !

Rizuan Ismail said...

sebab dorng pun nak tido..dh malam..hua hua hwa

s h a f i q h a s h i m _____ said...

saya tambah satu komen. lepas ni leh gi blog orang, ugut dia suruh koomen

kembatolo™ said...

komen sendiri la kalo nak banyak..haha

Nurul_HaWa♥ said...

ish ko nie...sejak ble nk jd pemes nie???
kta x ske pemes2!!!
hahaha..kang ko pemes, camne??hah....

natsumiDyla said...

ekekeke. kak innz tak reti nak komen ape laa :D

AyuE said...

aku selalu klu nk komen tgk entry la...klu ada idea nk komen aku komen..klu tak jd silent readers jek..huhu

I n n z said...

ayie : maceehhh ^__^ kite gedik je neyh xD

fikah : maceh F . haha xD

fatehah : haha ! oryte xD

cikmin : ;)

rizuan : ouh eh ? pg nt bole komen kan ? hehe xD

kembatolo : alaaa x syok xD

shaf : uihh. kejam tu xD

hawa :alamak ! aku lupe xD

dyla : x pe. janji dah komen ^__^

ayue : salu gak gitu xD

NurainiMZ said...

meh kite komen rmi2 bg naik smpi 400..huhu..
slalu bc pkai google reader..tu jarang komen...
dun worry...slalu je bc your blog..huhu :)

naz said...

no komen hahaha

kaizen shinobi said...

alaa...

kalau ko campur aq komen guna profile ngan guna name/url dah dekat seratus dah aq komen ko...

hahhahaha...

tuh aq sorang je... ko darab r ngan 400... ngehahahha

I n n z said...

nurainiMZ : hOho. baek xD

naz : takpe, komen gak tuh. haha xD

kaizen : taknak darab2. aku nak 400 sekali. haha ~

DuniakuAbstrak said...

sebab aku ikhlas..aku komen dlm hati..tak baik menunjuk..gagagaga

I n n z said...

@DuniakuAbstrak

haha. yelah tuh xD