Meet This Blog In Facebook !

Thursday, June 3, 2010

.jejaka kacak di blogger.com.

hehe ;)


hola !
selamat tengah hari ;)
beberapa hari neyh aku agak kekontangan idea untuk merepek kat blog.
jadi, malam tadi before tido aku pikir.
ape aku nk post kat blog esok.
setelah dipikir2.
aku nk cerite sal sorang blogger neyh.
hehe ;)

eh ! tak taw nk mule cene.
sbb sgt esaited.
gedik eh ko pompuann .

aku rase aku terjumpe blog dy kat GB lah.
first impression aku bile masuk blog dy.
mase tuh layout jeh baru kua.
segala gamba x kua lagi.
"mangai po merah na neyh ?"
ade gamba cili.
hehe ;)
tapi kemas.
jelesh3 xD

pastu bile dah kua gamba segala.
tuka statement.
"OMG ! "
handsome derr ~

mentaliti kolot aku salu ceni.
'orang handsome mesti tanak kawan dengan aku yg x cntik neyh'
aku cakap based on my experience.
ramai oke.
blogger yg kacak2, tanak kawan dgn aku.
aku say hye kat blog.
sekali pong tak pernah dtg blog sampah aku neyh.
yelaa ~ org handsome, pemes en ~~
emo jap.
hehe ;)

aku follow blog si kacak neyh bile aku dah msk untuk kali ke bape tah.
aku tanak kuciwa lagi en. HAHAHAHA !
pastu dy follow balik blog aku.
heee ;D
shuke + happy babeng ah !
^__^

dy neyh en tak pernah miss komen entry aku.
even entry yg emo2 pong.
bile emo, pastu tgk dy komen.
terus tak emo.
haa boleh gitu ?
HAHAHAH !

ko boleh tgk top commentor aku sape.
yew. beliau la. hehe ;)

dy tua 2 tahun dari aku.
jadi pangkat abg.
nak panggil abg boleh ? *panggggg !~*
bakal cikgu.
dulu kazen aku pong study kat upsi gak.
amek sains sukan.
skunk ngaja kat gombak.
eh. tersasul plak.

dy sgt beshhh.
beshh di sini bermaksud, dy tak sombong.
tak macam blogger kacak laen.
yg tak nak tegur blogger hampeh mcm aku neyh.
sek layan kroni2 dy jeh.
sobz sobz sobz.
eh emo lagi.
HAHAHA !

aku sgt jelesh lagi dengan beliau.
sbb beliau sangat fotogedik eh fotogenik.
kalo jadi model mesty top punye !
pastu jangan lupe saya eh. bwekkk ;p

berdasarkan status dy kat fb, dy maseh single.
tapi aku macam tanak caye.
mustahil jejaka kacak seperti beliau belum berpunya.
hOhO xD

ini interpretation ringkas beliau tentang aku .
eh. innz mmg seorang yg emo.
aku rase aku perlu tuka title blog lagi lah.
Diari Budak Kuat Emo
cool tak ?
HAHAHA !




mesty ade yg dah teka betul punye mase bace neyh.
aah.
mmg betul pong.
hizami rahim derr..
tahniah pada yg teka betul.
sile tuntut adiah pada hizami.
HAHAHA !

10 bantah cakap cikgu:

ஐ Nurul-chan ஐ said...

hahaha,setuju2. die mmg ensem. ahaks! :P laalla

kembatolo™ said...

kembang kempis la zami nanti..
aku nak ukur diameter lobang idung dye pasni..hahha

I n n z said...

yup2.
angguk2 pale xD

I n n z said...

kembatolo : haha ! dah ukur bgtaw eh. ouh jht plak xD

frank lampard said...

xyah da blogging lg..
resign je.

I n n z said...

huh ?
nape ?
tak mungkin ~

cik kuntum said...

HEHE.dh agak dh. :D

BLOG PUTERA YUSOFF said...

hensem.. hensem.. hensem.. huhu

Ery Farieha said...

alamak
termiss entry ni
hahahaha
kembang ah zami pas ni =P

I n n z said...

cik kuntum : hehe xD

putera : btl3 xD

ery : tah2 dy x bace pong sbb tak komen . hoho ;D