Meet This Blog In Facebook !

Saturday, June 12, 2010

.keliru nak sedih ke nak happy.

hoii !~
mane mood neyh ?
tercicir kat umah apis tadi ke ?
hadoii ~~

ouh3.
tadi g umah apis.
ade kenduri kakak dy bertunang.
makan nasi ngan ayam masak merah.
kan sodap tuh..
pastu celebrate bday anis sekali.
xD

beberapa hari lepas, ade dpt email dr nuffy.
kate duet instant cash Project Alpha dah masuk.
dapat RM40 sekali.
HAHAHA !~
naek mendadak earnings aku bulan neyh.
skunk buffered dah tak leyh harap !


ade ke patut 18 sen dah metered ?
pastu ade buff yg tak jalan2.
2 sen kat situ je lah.
aku kompom sok2 dy metered 2 sen jeh.
HAHAHAHA !

pastu traffic dah down gile babeng,
sejak 6/6 (ari aku balik kg) dy start down.
aku maaf kan la sbb tak update sangat.
tapi esok2 tuh kan aku dah updated.
tapi nape maseh menurun dan menurun ?
huwaaaaaa !!!~~


nanges hentak2 kaki.
eh silap.
nak ikut cara hizami la.
lari masuk blik,nangis atas katil.
hehe xD

12 bantah cakap cikgu:

Ery Farieha said...

untung wat project alpha tu ek
aku lupe je nak wat
uhuhuhu~

Parkcheek Chun Li said...

apis mana lak nih???? nih yg jeles nih...wakakakakakakkaaaaa

gurau2

hans said...

aku xpenah wat plak project alpha tu
hahahaha

naz said...

rezeki masyukk

||| PöJìé PööH ||| said...

Wahhh Inzz macam abg jugak la..
Dah dapat RM20+RM20 dari nuff utk instant cash tuh..
Nak harapkan buffered earning? jgn harap.. Lagi pulak traffic abg xlebat macam kamu ;p

Love,
PojiePooh Abdullah

I n n z said...

ery : itu pong kire lambat weyh.. kalo tak dah beratus aku kaut. haha !

parkcheek : kwn la =)

hans : ko ta yah wat pong tak pe. earnings dah riban. thee ^__^

naz : boleh la cket3 xD

pojie : buff dah tak kencang laa.. ssh mau carik makan. haha !

Sharinginfoz said...

tahniah mesti happy sakan, tak apalah dah mati nak buat macam mana

Susah Juga Nak Dapat 500 UV

I n n z said...

happy tak bape nk sakan.
hehe xD

kaizen shinobi said...

what de fish......

tukar template? pink? oh tidak.com!!!! har har har

eleh... aq metered 8sen senyam jek <---- ceh padahal siap wat post... lalalala~ mau x nye... metered pertama kot? 8sen? wakakkakaa okeh semua turut gelak bleh? hahaha

traffik down? cheh~ maintain je aq tengok... ok r tuh... ngehahaha... aq lagi r... 2 ari lepas x sampai 100... wakkaka ngeri2...

mne leh lawan sifu kan? ahaks~

I n n z said...

kaizen : nt aku suh sume tlg gelak. haha !
menten ke bende ?
turun sgt kotttt xD

MiZi said...

wakakaka x tau nak cakapa apa... sebenarnyaa jeles!! hahaha

I n n z said...

jeles ?
nape eh ? xD