Meet This Blog In Facebook !

Saturday, June 26, 2010

.jom la join ramai-ramai.


nie bukan segmen jelajah blog bersama innz ke or what .
bukan nak bagi traffic free 5 minit or what . hehe ;)
its just a game .
aku pun tade mase nk jelajah blog korunk .
lagipun traffic aku bukan lebat mana pun .
renyai2 jeh .
pastu 3 minit, benti .
eh .ape aku cite neyh ?

just nk seronokkan lagi blog aku .
pastu merapatkan silaturahman eh silaturahim dengan kwn2 blog .
kadang-kadang ade yg follow blog aku tapi aku tak follow blog dy balik .
kejam kan aku ?
ampun yep ;)

semalam i kol u, u tak answer .
eh, alamak ternyanyi plak .
sorry3 xD

semalam hari pertama aku buat game neyh .
x sempat nak post semalam sbb aku online pun pukul 12 tgh mlm .
sementara niteline sbb before tuh aku tgk fast n furious .
aku pun online.

******

aku bukak email.
and I'VE GOT THE 176th VISITOR !
and ini print screen dari beliau ;)




FATIHAH SYAFINAZ BT KAMARUL ZAMAN

panjang nyer nama .
hehe ;)

ni plak blog dy = a cup of life

fynaz org terengganu.
cantik plak tuh .
mencik i.
asal kulit u licin3. ?
pakai ape kat muke ?
share cepat .
sebab muke aku dilanda tentera berjerawat.
HAHAHA !

kat blog dy ade sheep comel .
kalo nak taw sile ke sana .

*******

easy kan game aku ?
tak susah mane pun .
nanti bile dah tade sambutan , aku stop la .

esok sape pulak ye visitor ke 176 ?
just wait n see .
jangan lupe print screen pastu email URL blog .
^___^









5 bantah cakap cikgu:

kaizen shinobi said...

ceh~ aq xde ke? wakakkakaa

I n n z said...

takde ;p

fynAz123 said...

innz..tq,,

haha..licin ke muke i??
licin + berminyak lol...
menci2..kne panas sket,mule la nak bmnyak..aduh....

kembatolo™ said...

leceh r nak print2 ni..umah aku tade printer..hahahahhaha..

I n n z said...

tak pakai printerr la oiii ..
dush3 xD