Meet This Blog In Facebook !

Thursday, June 3, 2010

Munch, Review and Win with Rice Crisps by Mister Potato

tajuk nak english aje.
tapi body content dalam bahasa.
hOhO ~

memule aku macam tak nak join kontez neyh.
gile ke hape.
yg dah submit so far 70 org.
yg akan menang 3 org jeh.
heh. mmg agak tipis la harapan nak menang.

tapi tadi si kaizen yg semangat nak join.
cite kesah sedeyh beliau. "semalam aku g cari rice potato neyh. kat tempat aku takde la."
cean beliau.
derr, kalo aku menang, aku blnje ko makan instead of blnje ko indulgence cake eh.
kalo aku tak menang, ko tak dpt pape.
HAHAH !

***********************





rice crisps ade 4 variasi perisa tapi aku beli Hot & Spicy.

beli kat Family Store.
sbb aku yakin kat situ mesty ade !
dan memang ade.
dengan harga RM 4.20. (perlu ke nak sebut ?)
hehe ;)


CARA-CARA MENIKMATI :


1. bukak penutup plastik on top of it.


2. bukak plak aluminum foil.


3. pastu amek sekeping. pastu ngap laaa...

pastu meh nak komen.

ade rase laen dari yg bese.
err maksud aku yg bukan rice punye la.
sedap..
ouh tak cukup sekeping.
ngap lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi ....

even perisa HOT & SPICY tapi tak pedas sangat pun.
ouh sedap la plak.
ngap lagi. yum yum yum xD

anda boleh makan tanpa perlu risau telinga anda akan berasap or what-so-ever.
esh ~ pesal sedap neyh.
amek lagi 2 keping. ngap lagi. yum yum.

rangup dan lazat.
tak masin sangat.
uish ~ sedap nyer. jilat2 jari dah neyh. licin gak serdak dalam botol neyh kang.
ngap lagi. yum yum yummm. xD

dah tak taw nak review ape. sbb sedap sangat.
huhu ;D


untuk yang sedang berdiet/sdg membaca buku pasal diet.
sesambil bace boleh kunyah2 rice crisps yg sedap neyh.
sampai aku dah tak boleh nak benti kunyah.
jangan risau anda akan gemok sbb tak de lemak / trans fat free.
jadi boleh makan sepuas hati.
dan buku2 tuh pun dah boleh di ketepikan.








tak concerntrait nak review sbb tangan sek nak seluk dalam botol and makan.
yum yum yum ...
thee ^__^

6 bantah cakap cikgu:

zool said...

ooo ada contest rupanya..
tapi tak nak join la..
kalau coklat nak gak join..
kureng mister potato ni

I n n z said...

saje je nk cube bende baru =)

Hizami Rahim said...

eh eh.
tadi nak beli.
tapi macam tak nak.
so tak beli.
haha.
nanti nak beli.
harap2 kali ni betul2 nak beli.
jgn nak tak nak beli.
kena beli betul2.
wakakaka~
tamat.

I n n z said...

eh3.
beli jeh.
sedap.
xD

kaizen shinobi said...

ko kejam!!! hahahaha

I n n z said...

larikkkkk !!!~