Meet This Blog In Facebook !

Saturday, June 19, 2010

.saya terasa dengan tindakan kamu wahai kawan.

tajuk nak same dengan status FB.
HAHAHA !

dah3. tanak gelak.
nak cite sedih neyh.
bende neyh da lame dah jadi.
makin aku simpan, makin bengkak hati.
entry neyh otomatik publish kat fb.
dorunk akan bace.
lantak lalalalala ~

aku tak rase yg aku boleh personally talk dengan dorunk.
dorunk mmg tak boleh nk terima aku.
dulu mase kat uia, aku salu jeh cite kat darina.
ngs2 bagai.
tapi skunk dah cuti, aku makan hati sensorang.
nak cite on phone,larat plak nk topup jeh en.
aku dah la papa kedana skunk.
poket gua kering derr xD

nk ckp kat fb, darina tuh jrg online.
jadi, mmg simpan sendiri la kan.
nak tulis kat blog, takut korunk muak plak sek bace cite emo jeh.
tapi skunk aku mmg betul2 dah tak leh simpan.
jadi, blog jadi mangsa.
boleh skip kalo tamo bace.

aku rase slh aku gak kot.
sebilik tapi jarang bercakap.
sbb aku mmg suke wat hal sendrik.
aku prefer dok terperap dlm bilik, tido.
tade mkne nk study.
HAHA !

kua makan pun jarang-jarang.
aku start rase sume neyh jadi weird since ayah anta motor kat aku.
motor boleh nek max 2 org jeh.
yg 'geng' dengan aku 3 org.
boleh plak nk bwk 4 org sekali nek motor en.

since dah ade motor, aku mmg g kelas tak jalan kaki dah.
jumpe kat kelas trs.
start tu la, aku ngan dorunk jadi renggang.

pastu mybe ade lagi slh2 aku yg aku tak pasan.
sem depan mmg aku sensorang.
mcm aku mention before.
tambah plak, jadual aku dah tunggang tebalik sbb ade sangkut paper ritu.
and aku tak rase ade yg nk sekelas dengan aku lagi.

yg buat aku sgt terasa skunk.
bile kua kat stream fb.
dlm status mereka, hanya mereka2 shj yg di tag.
aku ?
MIA.
HAHAHAHA !
sorang dah block aku.

fine la kann.
dah tak nak kwn aku.
aku pun tak de makne nk tehegeh3 kat korunk.
aku bukan bdk2 kecik lagi.

tak pe la x de kwn.
kalo ade pun wat saket hati.
bek aku kawan dengan motor aku jeh.
ade gak hasil.
lalalalaaaa ~


18 bantah cakap cikgu:

Hizami Rahim said...

oh.
hurm.
kdg2 kita tak perasan kesalahan kita.
entah.
apa2 pun cik innz teruskan hidup.
ya.
sebelum ni pun cik innz pernah hidup tanpa dorang.
so tak mustahil cik innz berjaya hidup tanpa dorang lepas ni.
;)

I n n z said...

zami : baik ;) kene kental kan diri neyh sbb dah tade kwn en. hehe xD

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

arghh! baru nak bagi nasihat yang sama macam Hizami tapi dia dah bagi dulu.baca dia punya jer la.wakakaka.

Ery Farieha said...

relax2
:)
better slow talk kalo ko nak baek ngn dorg. dr trus memakan hati
:)

intanurulfateha ❤ said...

.rmai lg kwn laen kn?
.soang pegi, 10 dtg
.chill! ;)

I n n z said...

razi : ceh. dan3 plak same xD

ery : mls laa.. pnh jeh dulu sekali. tapi tak jadi pape pong.

intanurulfateha ❤ said...

.rmai lg kwn laen kann =)

Wan Perlis said...

aku suci lagi
tak pernah kena blok kot

fikah mus said...

masa kat cfs pj, aku sorang2 terpisah dari kawan2 satu kos, utk core subjcts.
sebab aku dah amek btq awal, maka last sem tu,aku sorang2 terpisah dari geng.

akibat??
hubungan semacam renggang,aku rasa tersisih dan pointer yang memang sikit tu, jatuh terus.

akibat lagi??
aku dapat kos lain.
betul2 terpisah.
tapi skang aku memang redha gila dah.

ko sabar k??
dugaan berkawan memang macam2.
lama2 nanti ok.

kembatolo™ said...

gila sedih citer ko..
simpati..T_T

E.d.Y said...

kawan masa senang berlambak, kawan masa susah tu yang kita kene cari

idhzaty farid said...

sabar k sis(;
wah kagum nan sis,,
boleh dek jewk,,
ahahahahahaha,,
dulu kita pernah rasa,,
but siksa jiwa,,
agagagagaga!

idhzaty farid said...

sabar k sis(;
wah kagum nan sis,,
boleh dek jewk,,
ahahahahahaha,,
dulu kita pernah rasa,,
but siksa jiwa,,
agagagagaga!

DuniakuAbstrak said...

ni entry sedih ke hape? baru nak feel sedih ade plak ayat2 gelak..ko kawan ngan lipas rumah aku je la.. hehe

ஐ Nurul-chan ஐ said...

sabar je la kak innz :)
byk lagi kwn2 yg baik ^^ chilll k? *winkwink <3

Epul Azimi said...

berkawan biar seribu,bercinta biar satu.heheh

hellioz said...

kawan dengan motor?
sian siyal lu

meyh kawen ngn gwa
eyh?
kawan ngn gwa...

ape babi typo plak tuyh?
gyahahaahaahah~

I n n z said...

intan : oke sys. thx yah ;)

wan : huh ?? pe kaitan suci dan block ? xD

fikah : tah la. aku gile terasa weyhh. rase mmg dah tak de kwn neyh. kalo nek sem neyh tah la, mmg survivor ah. haha ! ;D

kembatolo : pes tyme ko komen tak de haha. hehe xD mekaseh tumpang simpati ;(

edy : btl3 xD

zaty : kental kan hati ah zaty. kalo tak, mmg meroyan ah ;)

duniakuabstrak : haha ye ke ? perosak feel la neyh eh ? hehe xD kwn ngan lipas dpt hasil tak ?

nurul : okeh3 xD

epul : heh ? ^__^

hellioz : kawen dgn lu ? tanakk... nanti kene cerai lagi sekali. haha a!