Meet This Blog In Facebook !

Friday, June 18, 2010

.blog yang menjadi pilihan.

dulu blog cakapwa jadi pujaan .

kemudian blog Budak Lelaki Sebelah Pintu berjaya mengalih tumpuan.

sebelum itu blog jam itu telah berbunyi lagi mencuri perhatian.

sekarang blog >╡KΣMßα τ0Lo®╞ plak yang jadi tatapan harian.

besh tak rhythmic yg aku create ?
hehe xD

aku kan ta suke dengan POPULAR.
aku tak jadikan blog2 yg pemes untuk aku admire.
macam sesetengah blogger.
kadang-kadang blog2 bese, yang tak dikenali pon bisa menambat hati.

blog2 dorunk neyh.
follower tak sampai 500 pun.
tapi komen2 yang dorunk dapat agak kencang.
blog dorunk mane ade informasi.
jarang sekali nak cakap hal ehwal semasa.
lebih kepada merepek semata.
HAHAHA !

tapi tah la.
bg aku best !
tak bermakna blog yg laen aku tak jengah.
logik la plak.
4 neyh jeh aku masuk en ?








agak2 ade yg jadikan blog aku sebagai blog wajib untuk dibaca setiap hari ?
ade ke ?

ouh lupe. blog aku blog sampah lol.
HAHAHA !


17 bantah cakap cikgu:

kembatolo™ said...

blog ko ni rasa macam bes je nak komen bebanyak..hahahaha..jangan tnye sebab oke..!~

orglidi said...

wehuu... ak lama x bca blog2 laen..

kdg2 bmbang gk nnt depa trasa. ko penah x mcm tu?

I n n z said...

komen jeh ?
ko tak bace entry aku ke ?

aku tak tanye sbb eh xD

I n n z said...

orglidi : pernah gak.. thee ^__^

kembatolo™ said...

kalo aku tak baca cane aku nk komen?
biol la ko neyh..hahahaa

I n n z said...

eh ade jeh yg tak bace tapi komen.
tak taw ke ?

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

aku nak komen dekat setiap entri kau memang tak dapat la.aku bukak tenet waktu free jer.kau pulak setiap 5 minit update.hahaha

p/s:Aku start baca blog kau masa kau budak-budak lagi smpi la kau dah tua bangka skrg.hahaha.

I n n z said...

razi : haha ! agak la derr. kalo setiap 5 minit aku hapdet,dah sejuta entry aku dah. haha ! bgs, anda peminat setia blog saya. haha ! tua bangka wak lu. haha ! ko ag tua dr aku. lalala ~

areleaf said...

lu nak bace blog sampah paling sampah sile datang blog gua..

seriusly sampah..

I n n z said...

oke. nk g tgk sampah jap.
hehe ;)

Liyanaa. said...

boleh tak kalau aku cakap aku baca je, nk komen mcm tak ada idea (?) LOL HAHAHA

I n n z said...

liyanaa : boleh3 xD tapi komen jeh. sbb.. aku gile komen. haha !

helena's said...

cikhel masuk je ari2 =)

Hizami Rahim said...

cewah.
malu seyh.
haish.
jgn la sebut sebut nama tu.
haha.

eh eh tahu tak.
blog ni yang paling menarik perhatian ialah title die.
diari budak malas.
;)
suka oh~

I n n z said...

kak hel : hOho ;) ade gak yg masuk eh. hehe xD

zami : ala. kite suke blog merah zami ;) thee ^__^

kaizen shinobi said...

eh aq xde? hahhahaha

I n n z said...

kaizen : err, blm msk carta lagi. haha !