Meet This Blog In Facebook !

Monday, June 28, 2010

.kot ye pun benci, jangan la sampai cakap orang SYAITAN.



cube teka sape pengunjung ke 176 rini ?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
budak comel neyhhh xD
dia ada blog kaler pink jugakk .
perempuan tapi sedikit ganas jugakk .
thee ^____^

aku baru online .
bukak blog , bukak fb .
aku scroll kat blog , no 176 muncul .
tuan empunya blog yg capture .
HAHAHAHA !

aku bukak fb .
ade 27 notification .
apakah ?
nape banyak sangat ?
aii bukan glamer uuu .
sendra tagged gambo .
padan lerw.
thx3 ;)

pastu aku tengok kat wall .
ade status yang membuatkan keadaan jadi tegang .
someone's name mention in the status .
aku bukan back up someone tuh sbb aku baik dengan dy .
baek ke ?
baek gak la sbb aku tade wat hal dgn dy .
siap boleh bermanja2 lagi .
ko hado ?
HAHAHA!

eh3. kelaut plak pergi nye .
mentang2 baru balik dari PD .
heheh ;)

tgk , kelaut lagi .





klik untuk tumbesaran yang lebih baik kalo tak leyh bace .

she's a girl .
i repeat . SHE'S A GIRL .
aku pernah di gelar POMPUAN KEBERET (pape je lah ejaan dy .)
sbb aku ckp lebih kurang mcm tuh .
agak3 dy pun boleh digelar mcm tuh sbb ckp orang lain SYAITAN .
sape dy, nak cakap orang laen SYAITAN ?

ee .
tah la .
aku sgt marah sbb dy panggil MANUSIA laen SYAITAN .
anyone, sesape , tolong jelas kan kat aku persamaan antara syaitan dengan manusia .
aku nak taw gak , ape ciri2 yg same antara manusia itu dengan syaitan , sampaikan cik NUR neyh panggil manusia itu syaitan .


put urself in that someone shoes .
the one that NUR called SYAITAN .
what do you feel ?




12 bantah cakap cikgu:

Ery Farieha said...

iskiskkk
dasat bona aih
anak sapo la tu?

I n n z said...

ery : ontah laa.. dasat na kan ?

cik panadol said...

name punye la baik, NUR...tp perangai wallahualam...
bwk bnyk2 bersabar..

farah said...

ntah lar..nak emo pun agk2 lar kan..pikir dia je yang ada ferasaan ke?

I n n z said...

cik panadol : tu lahh . tergamak beliau berkata begitu . haih ~

farah : btl3. kalo org tuh taw, mesti bengang habis .

liyana aziz said...

sekarang ni nama, agama, pendidikan x sikit pun cerminkan peribadi oleh itu jangan kita terpengaruh.. huhu...

Fifi Rahmat said...

bila hati dah geram, kita selalu halalkan cara sendiri. kan?

I n n z said...

yana : btl3 . jgn terlalu ikut emosi . pastu hasutan rakan3. xD

fifi : btl3 . me too. hehe xD

PinQib said...

nak g try jengok ler..


Jum singgah belog Pink

Update!

I n n z said...

tengOk ape ?

kembatolo™ said...

kalo tade kasut cane?slipa terima tak?hahhaha

I n n z said...

tak3 .
selipa tak menarek .