Meet This Blog In Facebook !

Thursday, June 10, 2010

.cooling down ur temper with an ice -cream.

ade sesape tak nak belanja aku eskem ?
dah la rini panas.
bukak2 blog ade lagi yang lebih panas.

kang aku mencarut cakap aku pompuan kaberet.
kang aku marah-marah cakap aku emo.
sape yg buat aku jadi cmtu kalo bukan ko wahai paker ! (bace : fucker)

hidup jadi blogger skunk mmg perlu tahap kesabaran yang maha tinggi.
2 tahun lepas, elok jeh aku blogging tanpa rase ape.
sbb tuh hari2 post entry 8 kali.
sbb gembira blogging.













kepada paker2 sekalian.
ikut suka ampa la nk kata apa pun.
aku tak kaco hidup ang.
aku tak da dosa dengan ang.
kalo ang rasa, dengan cara ni, hati ang lega, ang buat la.
ang kutuk aku, aku yg dapat pahala.
tak ghasa membazir ke bg pahala free kat aku ?
sedangkan ang pun pahala tak cukup lagi ?

13 bantah cakap cikgu:

naz said...

chill inz. orang popular memang camtu haha

Hizami Rahim said...

haha.
haish.
;)
ku suka eskrim vanilla.
sodap.
;)
jgn panas2.
kalau panas sila gi shopping complex.
ada econ.
free pulak tu.
haha~
;)

kasih said...

ang cakap loghat utagha no?
haha. depa tu dah lama idop kot.
biaq pi kat depa la.
ang tayah amik peduli sangat.
bulih?

I n n z said...

naz : popular tang mana ? haha !~

zami : coklat la syokk xD jauh la shopping complex. ;D

kasih : haha !~
baek3 xD

Ery Farieha said...

blanje aku!
hish sian ko kan?
tak pepasal je kene. baru terbace Guest kat shoutmix sebelah ni,
mmg crik pasal dow~

idhzaty farid said...

sabar k sys!
byaselah dalam dunia,,
pasti ada yg baik n jahat,,
dyeowg jaat,,
kita baik,,
ahahahaha,,
sabar k!

PembunuhSenyap said...

spe kutuk ko tuh?
jom gi report bukit aman skrg gak!
paker!!!!!!sebut fucker!

RobinHood said...

Manusia Penuh hasad dengki,
Manusia Penuh Iri Hati.....
Nak Nak Manusia yang berketurunan MELAYU, mcm Aku...mcm Kamoo... biasa la tu...Sabar je... ^^

I n n z said...

ery : haha ~ ko kakak, ko la belanja aku. wekk ~ bia la pengecut tuh. haha!

idhzaty : aah, kite sume mmg baek pun. yg jahat, si pengecut anon. lalala ~

pembunuh senyap : tak taw la. tlg siasat en xD

robinhood : hurm2 ~ btl3. tapi tamo la jd melayu yg suke dengki2 kat org. tak baek kott ;D

r

Ir.Ladybird said...

cool2...biaselah tu...hidup berblog..hehee~

I n n z said...

haha. tade hal. trying to ;)

Anonymous said...

ni semua dunia jer...
alang2 dah leh online.. baik buat research tentang tipu daya geng2 yg cipta kemewahan dunia dan internet nie.. cari asal usul die.. skrg dunia penuh pembohongan dari yahudi dan lain2.. kalau berminat. cari dengan penuh minat.. kalau rasa smua ni nonsense.. abaikan.. :))

I n n z said...

huh ?