Meet This Blog In Facebook !

Monday, June 28, 2010

.cash out day.



rini isnin , 28 June 2010 .
mmg patut sgt2 dah korunk cash out earnings nuffy , kalo dah mencukupi la yew xD
pastu nanti bulan 8 korunk dapat la cheque nye ;)







den kayo pon sobab dek project alpha RM80 .
RM 116 - RM 80 = RM 36 .
kan tak cukup laie untuk cash out .
aku rase neyh last la aku boleh cash out setiap bulan .
dah berturut aku cash out .
pasni kene tunggu setahun baru boleh cash out =.='

dengan buffered yang sangat sedih .
nape aku dah ssh sangat nak dapat buffered ?
kalo dpt pun, metered awal.
tak sempat nak beringgit , dah metered .
watapangg ??


semalam seharian aku tade kat umah .
tetibe bernafsu nak kua berjalan dengan kazen .
kua ku 12 balik kul 830 .
tu pun kene marah3 .
=(

adik aku tuh kua pepagi bute , balik kul 3 4 pagi .
tade hal pun .
nape perlu ada diskriminasi antara anak perempuan dgn anak lelaki ?
aku bukan pernah buat hal pun .
aku bukan pernah kene tahan polis ke .
kene tahan dengan JAINS ke .
eeee.. geram3 !

ouhhh.
semalam aku ke bagan lalang .
seremban -> nilai -> sepang gold coast (sepang gold coast . cehh !)
tapi tak mandi pun .
sbb air surut.
lama kitorg tunggu .
last-last pegi merayau jeh .

nek scoot plak tuh.
scoot kazen aku .
motor aku macam demam jeh .
malas nak usik .
kang jadi pape tengah jalan , sape nk baiki ?
aku taw gune , isi minyak , tuka spark plug .
thee ^___^

tuka2 rider , jap2 aku , jap2 aku .
aku rase semalam kali ke tiga kot aku bwk scoot sepanjang 20 tahun hidup .
sumpah terkial-kial macam orang baru nak belaja bwk motor.
HAHAHA !

cene nk start engine neyh weyhhh ?

kawan aku siap gelak2 ag kat aku .
hampeh .

"laaa, aku ingat aku jeh yg tak reti bawak mtr tuh , ko pun same ."


aku tak bape mahir bawak scoot dengan z .
boleh bawak tapi terkial-kial la . ;p

btw, neyh ade award dari nuraini ;)
tag aii tak amek eh .
hehe ;)

nape sexy sangat award neyh ?
sape la wat neyh .
adeehhh xD


12 bantah cakap cikgu:

jfook said...

congrats!

kaizen shinobi said...

cheh~ tiap2 bulan cashout tuh... ngehahaha

Sharinginfoz said...

tahniah......saya punya bila le nak cash out ni....

Berapa earnings terbanyak nuffnang?

syahira ariff said...

bestnyer
sy ta pnah pun dpt cash out
T__________T

naz said...

perrghh kayaaaa :) pic bawah tu kenapa tutup? haha

Hizami Rahim said...

aiyak.
berdarah hidung tengok award tu.
haha.
:0

Khairunnisa' said...

Perlu ke register untuk Project Alpha or just copy paste the code into template?

Ery Farieha said...

huiyooo
aku pun da cash out tadi
hehehehe
PA da habes ke? ke ada lagi? >___<
lepas ni xtau la bile lak leh cash out sebab takde buff :(

PinQib said...

Gila. hebat lah.. apa tips?? boleh kongsi??

Update!

I n n z said...

jfook : thx ;)

kaizen : jeles ;p

sharinginfoz : bukan dah byk ke duet dlm nuff tuh ;)

syahira : nt dpt la tuh ;)

naz : tuh awrd la . tah sape yg bg tah . adehhh .

zami : haha. jgn tgk. ttp mate xD

khairunnisa ' : project alpha dah abeh dahh ;) kene wat entry .

ery : tunggu la PA 3 thn dpn yep xD

pinqib : tade tips la sygs ;)

kembatolo™ said...

ko tak puas ati ngan lelaki ke?
jom gado..!hahhaa

I n n z said...

ala, mesty aku mng. haha !