Meet This Blog In Facebook !

Thursday, June 17, 2010

.mood gembira dan esaited bertukar sedih.



Dia : Selamat ulang tahun ke 20. bla bla blaa ~
Aku : mesej je ?
Dia : ermm ye. kenapa ?
Aku : Dah la, g tdo.
Dia : nape ? dah nak tido ke ?
Aku : xde la.




sebak bhaii ~
aku harap kot la dy nak kol, wish secara lisan ke hape ke.
msg jeh ?
sumpah aku sedeyhh.
T___T

pastu tade lagi yg nk wish kat aku.
henpon aku dah senyap.
oke. bye.
nak nangis.


10 bantah cakap cikgu:

.Cik Nana. said...

fafa!
takmoh cam gituh!
aiyork!
happy birthday to you..
happy birthday to you..
happy sokmo la yerk..

^.^
cheerS!

FarhanaDr said...

Alololo.. Okey2.. Takmo sesedey ye.. Nanti kita belasah dia sama2.. Senyum sokmo.. Kan ke hari lahir ni.. =)

Ery Farieha said...

hoooooooi
jangan sedeh lahh.
aku da msj kt FB
hehehehe

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

Xpe.Pegi mntk hadiah mahal-mahal.Hahaha

BTW,mengenai entri bawah nie...usaha aku search siapa Ainul Aishah.A'ah la,ada sikit-sikit rupa kau.Eh nie jujur nie.Bentuk muka sama.

liyana aziz said...

adoiyai.. sumpah yana yg baca ni pun rasa sebak sebab membayangkan diri sendiri berada di tempat kak innz.. huwaaaaaaaaa

kembatolo™ said...

aku pun nak wish pakai text je..haha..
hepi besday lah ye..~

kaizen shinobi said...

eh? orang wish pown sedih2... nak hadiah le tuh... ngehahahhahaa

sayaDeyla said...

kak inzz. happy birthday :)

hazarimi ♥ said...

Happy Birthday!
=)

I n n z said...

kak farhana : oke. mmg nak belash pong. haha !

nana : tq nana ;)

ery : hoho. yeye. dah oke dah xD

razi : bajet dpt je kalo mintak pong. ouh3. oke. rajen sungguh ko mencari. xD

liyana aziz : kan3 ? sedeyh kan ? T__T

kembatolo : haha. macehh ^__^

kaizen : bukan la sengal. haha !

deyla : tq sys ;)

hazarimi : tq ;)