Meet This Blog In Facebook !

Saturday, June 26, 2010

.dia menyakitiku.

hOHo !
nape tajuk skema gile ?

kelmarin aku tengok pic anak kucing comel kat blog sape tah.
sumpah comel gile.
pastu aku pun terus terasa nak bela kucing .
aku post status kat wall fb . (gile geged)

"ibu. i want a kitten"

pagi semalam , sedang aku syok melayari alam maya .
tetibe aku dengar bunyi meow meow dekat depan umah aku .
aku ingat kan badak sumbu sesat ke .
aku pun g la tengok kat depan .

bunyi datang dari celah-celah pasu bunga ibu .
aku jenguk tengok .
memang ada anak kucing pun .
kaler kelabu .

aku angkat la dia .
dy menggelupur , pastu cakar tangan aku .
huwaaa .
sakett laa oii !

terus dah tak de hati nak bela kucing lagi .
hurm .
pagi tadi aku dengar dy gaduh dengan kucing lain .
aku biarkan jeh .
malas nak layan .
dah tawar hati .



10 bantah cakap cikgu:

kaizen shinobi said...

cheh~

memang r....

kau main angkat je memang dia cakar der...

adeh~

sepatutnya ko men2 dulu ngan dia... dah ok2 macam tuh baru angkat....

kalau nak angkat terus pun bleh...

tapi angkat tang leher....

ape daa... har har har

I n n z said...

aku nk kuakan dy la.
sbb nmpk mcm dy tersepit kat pasu3. tuh .
mane aku taw dy garang giloshh

kaizen shinobi said...

hahahhaa...

kucing xkan penah tersepit der...

hehe kalau pale dia lepas bermakna dia lepas r tuh...

uish... salunye anak kucing nih ganaz... terutamanya yang xde tuan...

habis digigit nya sekuat bleh...

animal behaviour, defend, wakakkaa

I n n z said...

mane la aku taw .
haha !
nmpk cm tersepit jeh .xD

Faiz said...

aduyai..sian nye kucing tu..xpsl2 kne bia gn mak tiri..haha..

p/s : komen dah di balas..anak dara sume xreti msk..haha

I n n z said...

mak tiri ?
lo. dy garang kot xD

ery farieha said...

die menganggap ko berbahaya, tu psl die cakar
hahahaha
aku ade nak kucing 4 ekor
comell~
tp xmo bg sesape pon :P

I n n z said...

aku baek kot.
x pgg parang pun tyme tuh .
haha !

kembatolo™ said...

manje ngat!!hahaha

I n n z said...

jeles kan ??
kan ??
xD