Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, June 22, 2010

.kriteria menantu pilihan.

Dena's aunty, which I call her Mummy is a nice and sporting person.
oke. macam hampeh plak english aku.
malu plak jadi student international yg tak reti tak ckp english.
HAHAHA ! international wak lu. xD
aku sedang mengidap sindrom
"asek nak type perkataan wak lu"
harap maaf.

first tyme aku jumpe Mummy, tyme dena ngah kemas barang nak bawak balik umah.
barang-barang ostel dy la.
aku pun tak kan la nk TOLONG tengok jeh en.
aku pun join la TOLONG angkat barang bwk turun bawah.
rajin kan aku ?
ingat aku semedang malas ke ?
HAHAHA !

pastu aku g housewarming umah baru dena.
aku stay sana 2 hari kot.
walaupun dorunk cater jeh makanan tapi kemas2 uma,beli2 barang cikit, ade gak la aku tolong.
hampeh sungguh la aku kalo dok goyang kaki jeh kat uma org.
mau kene pelempang weyhh.

Mummy : Farah ni rajin budak nya. Kalo mak tok (nenek dena) ade anak lelaki lagi neyh, mmg Mummy suh kawen kan dengan dia.
Aku : erk ?


tu jeh cite aku.
point kat sini, kalo nak jadi menantu pilihan/menantu impian mak2 , sile la RAJINKAN diri .
walaupun hakikat nya anda pemalas. <--
kepada diri sendiri.
kan pilihan ibu bapa lebih afdhal.
harap muke jeh cun meletup tapi pemalas, tak dak guna jugak oiii ~
hehe ;)


sekian.
tata titi tutu . haruan tutu taw ?
^__^


19 bantah cakap cikgu:

z h a f said...

bwahahaha..motif post nie nak tunjuk yg innz nie bukan pemalas 100% ah nie..?hahahaha..

kaizen shinobi said...

err... satu soklan! ko cun ke? hahahhaa

ainul!!! wakakkaka

I n n z said...

zhaf : haa. boleh la gak tuh xD

kaizen : aku tulis cun tuh bukan tok aku la. aku tulis tuk org2 cun yg tak reti bwat keje. haha !

kaizen shinobi said...

ngko la tuh.... har har har

I n n z said...

aku plak.
aku tak cun la derr.
hadoii.
tuk ainul kot.
kahkahkah !

ஐ Nurul-chan ஐ said...

alaaa,kene rajin ke? damn! hahaha :P
kalu ta rajin,ta kawen la jwbnye ye kak innz? wakakaka XD

I n n z said...

boleh kawen, tp thn la mak mertua sek bsg3. hehe ;)

farah said...

betoi tu..i pun cuba2 rajinkan diri wpun hakikat pemalas :)

Frodo Baggins said...

mencari calon isteri
terkesan? sila dail nomor ini
delapan delapan delapan
mau coba saya??


>>___<<


muahahahhahaha

Frodo Baggins said...

mencari calon isteri
terkesan? sila dail nomor ini
delapan delapan delapan
mau coba saya??


>>___<<


muahahahhahaha

Frodo Baggins said...

mencari calon isteri
terkesan? sila dail nomor ini
delapan delapan delapan
mau coba saya??


>>___<<


muahahahhahaha

Edy Ramanov said...

uik. tgh cari mak mertua ker. huhu
Aiz Batu Campur - Tips Nak Hati Senang

hellioz said...

cesz
n3 masuk bakul
gyahahahahaahha~

lu nk rujuk balik ngn gwa x?
gyahahaahahahahaahhahahahahah~

heart~ said...

lps ni kna tunjuk rajin la dpn bakal mak mertua...ngaaaa~

I n n z said...

farah : u kene rajen sentiasa. hehe ;)

frodo : haha ! sengal. xD

edy : ouh tidak. mencari anak mak mertua. ada nmpk ? hehe ;D

hellioz : ape ? rujuk ? tanak.. ;p

heart : hoho. sile3. pasti dy berkenan. xD

kembatolo™ said...

hahha..suka tol blakon..ngaa~

I n n z said...

mesty la..
haha !

kaizen shinobi said...

cheh~ ainul gak yang naik kan? wakakakkaka

I n n z said...

ye r.
dy cun ape.