Meet This Blog In Facebook !

Sunday, June 13, 2010

.seperti yang dapat dilihat dengan mata kasar.

aku bersalin lagi.
eh. bukan. blog aku bersalin baju lagi.
ke warna yang lebih geli (baca : girly) dan terang.
aku pun saket mata.
tapi demi nak mematching kan header dengan background.
aku amek yg geli2 neyh.
tapi tah.
mcm hampeh jeh.
HAHAHAH !

before aku gne background sedia ada dekat blogger in draft.
tapi aku rase blog aku lmbt load and tersangkut2.
tapi tak de yg komplen.
korunk takut aku sembur korunk ke ?
so, aku stick je lah.

alkisah tadi pergi umah apis.
kwn aku sabri n syukri komplen kata blog aku berat and lambat loading.
aku dah agak dah.
dorunk suh ringankan sikit.
so, aku tanpa was2 terus cari background baru.
mmg sebab background.
tu yg page lmbt load.
jadi aku sarankan pada sesape yg gune background sedia ada dalam template designer tuh tuka la cepat2.
sblm kene tegur.
mmg lambat.

ada gak aku msk beberapa blog yg pakai background sedia ada.
mmg tersangkut2 waktu scroll.

tapi aku still tak boleh nk tuka wane font.
tah nape x mo applied.
kuciwa aku .
=(

korunk agak2 saket mate, blah je lah.
aku tak marah.
sbb aku pong saket mata.
muahahahaha !

12 bantah cakap cikgu:

kembatolo™ said...

baru taw ko pompuan sebab background ceni..haha..

Ery Farieha said...

eh eh sorry. hehehe takleh tuka wane font ek?
hurmmm.

Ery Farieha said...

hahaha
weh kalo tuka wane font tu boleh x?
kale gelap sket.
yg len ok je.

I n n z said...

kambatolo : tipu la tuh xp

ery : akan ku usahakan. aku pog saket mate gak. haha

kaizen shinobi said...

ape daa ery... hahahhaa

eh? ye ke berat pakai draft tuh? aq macam ok je.... hahhaa

I n n z said...

blog ko tuh aku masuk sek kaler hitam jeh.
ke mmg tade corak ?

Ery Farieha said...

haaa
da tuka pun
hehehehe

I n n z said...

ery : neyh aku kalerkan font kat posting. haha

Parkcheek Chun Li said...

bertukar...............

kembatolo™ said...

kaler tulisan sape?
blog ko ke?tukar jela..
bukan susah pun..haha

idhzaty farid said...

em yekew,,
x tawu la load cepat lambat if orang lain bukak kitanya blog,,
coz kat rumah lita line streamyx laju jewk,,
btw sis nye blog da x lambat lagi tok load,,
laju sudah,,
ngeeeeeeee

I n n z said...

parkcheek : mcm power rangers plak. hehe xD
kembatolo : mmg la tak ssh. mslh nyer tamo applied bile tuka.

idhzaty : kan3 ? dah rgn kan ? hehe xD