Meet This Blog In Facebook !

Thursday, June 3, 2010

Gimme Food on Flights

hola !
welcome back dalam segmen duet segera project alpha.
hehe xD
seb bek bukak.
aku ngah syok layan sayang cendana.
tibe2 dy kua plak.
weee. seharian aku menunggu.
hehe xD

tajuk kali neyh.
"Gimme Food on Flights".

tajuk dy mmg kene sangat dengan aku yg memang kaki makan.
tapi aku tak pernah naek flight.
HAHA !
kesian kan aku ? ;p

aku tak taw la kalo2 bende yang aku nak makan neyh mmg dah ade or belum.
tapi aku harap sangat kalo aku naek flight nanti, aku akan dihidangkan dengan makanan dari secret recipe.
alaaa. kirenye nya org flight kene import makanan dari secret recipe bawak nek atas flight untuk aku.
haaaa bolehhh ?
HAHAHA !

first, aku nak Indulgence Cake.



kali pertama aku makan, aku rase nak makan hari2.
sedaappp gile.
seb bek mahal, jadi tak leyh nak beli hari2.
hehe ;)
kalo dah nek flight, mesty la nak demand lebeyh.
nak dilayan bak raja.
HAHAHA !
jadi, aku nak cake sedap ini jadi santapan aku di atas flight.
bolehhh ?
tak ssh pong kan ?.

second, nak makan chicken lasagna.






theee ^__^
bende neyh pong sedap gilosh.
tengok pong nampak sedap kann?
apatah lagi kalo dapat makan.
addicted sudaaa ~
jadi nak ade makanan ini juge di sediakan di dalam flight.
ngee xD
kompom tak nak turun flight pas makan.
HAHAHA !


dua-dua makanan neyh kalo dapat makan tyme travel dlm flight mesti syokk kan ?
oke la.
dah.
tak leyh cite lelame.
kang tak dpt 1st 50 plak.
hehe xD



dah tgk project alpha's latest episod ?
kalo belum, boleh layan kat sini.






















Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Never go hungry while flying with MAS!

6 bantah cakap cikgu:

Jard The Great said...

hehehe.. apsal sama neh..

Mak Su said...

waaa, sedap giler!!

slamat berjaya buat tuan rumah :)

I n n z said...

jard : heh. tah3 xD

mak su : macehh ^__^

naz said...

masyukk haha

Hizami Rahim said...

cewahhh.
aku suka cake tu!
feveret tu...~

I n n z said...

naz : ape yg masyuk ? mknan kah ?

zami : sedap kan3 ? xD