Meet This Blog In Facebook !

Friday, June 25, 2010

.pengumuman kepada semua pengunjung blog PINK neyh.

haaaaa.
nampak tak ?
terbaek punye gedabak aku print screen .

untuk ko, ko ko dan ko.
hah ! tah sesape tah ko tuh.
HAHAHAHA !
aku sgt baek jantung nak feature ko dalam blog aku hari-hari kalo aku updated .
kalo ko masuk blog aku neyh .
ko tengok no yg kaler PINK tuh tunjuk nombor 176.
reti2 la nak print screen oke.
pastu anta email kat aku .
nak jadikan bahan bukti .
kang ado yg men ngelat .
alamat email ade kat about me .
sile rujuk situ yew .

sehari aku boleh kaut 200++ pengunjung .
jadi, sompek la kot nak nombor 176 tuh .
kalo tade yg anta , jadi ritu tade feature artis eh blogger lah yep .
paham tak ?



update :
ade yg tak paham ni. ini BUKAN CONTEST . setiap hari siapa yg dapat print screen no 176, aku akan FEATURE/REVIEW blog dy dlm blog aku . everyday 1 blog . everyone pun ade chance nk di review oleh aku . dah paham ke ? jadi, korunk hanya perlu email kat aku URL BLOG & PRINT SCREEN NOMBOR 176 . tu je ;)



7 bantah cakap cikgu:

naz said...

strategi nampak haha

kaizen shinobi said...

nape 176? sempena besday ko arituh ke? ngehahhaa

Hizami Rahim said...

haha.
adeh.
kalau print screen nombor lain boleh tak?
;P

hellioz said...

gatal
feature gwa sudah
gyahahahhahah~

I n n z said...

naz : hehe ;)

kaizen : aah la. takkan nk nombor seratus. common gle xp

zami : tak bolehhh xD

hellioz : ko dah glamer dahh ~

kembatolo™ said...

aku dapat 331 skang..spesel tak no ni?hak3

I n n z said...

takkkk . bweekkkk ;p