Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, June 9, 2010

.pemberitahuan.

blog ini akan ditamatkan operasi selamanya.
















oke. itu tipu.
haha !

tadi mcm semangat nk update pasal percutian keluarga ke Genting Highland's Theme Park seharian neyh.
tapi gambar tah mane adik aku letak.
plus aku rase mcm nk demam.
sbb kat genting tadi hujan.
adehh T___T
jadi, sok2 la aku update ye xD
selamat malam.
^__^

6 bantah cakap cikgu:

Ery Farieha said...

kau jangan buat onar
haha
ceit!

Hizami Rahim said...

wah.
rajib betul dia gi genting.
huhu~

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

jadi apa motif kau update skrg?hahaha

I n n z said...

ery : haha. lilek2 xD

zami : ayah nk lnje meyh xD

razi : saje, tak nak bg ko rindu ;)

hellioz said...

ceyh
buat propaganda pondan jk la tuyh
gyahahaahahaaha~

beb
lu xnak buang widgeo ke?
macam menyemak je popup dia
gyahaahahahaahah~

I n n z said...

hellioz : tak nak buang. lalalaa ~