Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, June 15, 2010

.friendly reminder for newbie/kaki gile spam shoutbox.

hambek ko.
tajuk gile direct.
nasib ko la kalo terasa.
apa ku kesah - one nation emcee

lagi cerita pasal shoutbox.
hadOOiii.
aku syak neyh keje newbie/gile traffic/gile nuff.

plishh3 kamu jangan nakal.
alamak ternyanyi plak.

plish3.
jangan spam kotak jerit aku tuh dengan message kopipaste ko.
walaupun nampak panjang dan sgt berisi.
tapi aku takkan klik.
sbb ko tulis cenggini ;

click ur nuff, click my nuff back.

follow u, follow me back.


plz visit my blog back.


sume ade perkataan BACK.
aku bg BACK hand kang taw lah.
HAHAHAHA !

aku tak pernah suh org click nuff aku.
jadi jangan suh aku click nuff ko.


aku tak pernah suh org follow aku.
jadi jangan suh aku follow ko.


ko suh aku klik nuff ko, tapi aku taw ko tak klik nuff aku pong.
kata pong meset kopipaste en ?
ta yah nk tipu la wahai newbie.
aku neyh lagi lame blogging.
bunyik riak di situ.
astagfirullah innz.
esh3.
tapi ni nk bg newbie2 jangan wat keje keji.
ingt org suke ke ?
eee ..
geram plak.
esh5.

cepat weyhhh.
baling ais kat aku.
banyak 2 cket.
bg aku sejukkk.
heheh xD


oke tuh jeh.
ingat ye wahai newbie2 sekalian.


p/s : nampak menarek en blockquote aku ? rase nk wat entry pakai blockquote sesaje , bak kate j.love. hehe xD


15 bantah cakap cikgu:

kembatolo™ said...

aku pun macam ko jugak..cuma aku mintak tolong orang klik nuff aku..haha..

ni ko tiru aku or aku tiru ko?ahaha

I n n z said...

ko tiru aku.
no doubt.
haha !

fikah mus said...

dah lama taj spam chatbox orang.
tak larat sangat sekarang ni.

innz,ajarla buat blockquote yang guna background cantek2 lak.
heee.

firdaus khalid.com said...

aipp...aipp..

ouch!..hak3..
rilex sis..
normal lew tu..tpi ble pkir balik sakit ati gak kan..mujur kat chat box aku xde yang perangai busuk cmtu..
actually..x semestinye newbie..
coz aku pom newbie gak..tapi xdelah se'bangang'cmtu..
hak3..
cool..cool..yeahh..hik3..
entry yang bgus..i liked it..
kasi warning cket..nk klik..biarlah ikhlas..x yah gtaulh..biar tuhan jer tw..da follow tu..diam jela...nnty tuan blog tw la..hahahah..kn2??

aipp..aipp..adioz..attack balik jer kat page yg wat spam tu..
takut mendenyer..huk3

Ery Farieha said...

jom visit blog saye
ngahahahaha~

Shuk said...

hehehe..biase la tu.selalu sgt nmpak orang cmtuh. buat dek je sudah ^_^

I n n z said...

fikah : yg neyh tak cntik ke ? xD

ery : haha ! pukul nak ? hahaha !~

firdaus : aku syak jeh. hehe xD sehari 8 kali dtg spam kotak jerit taw. panas derr xD aah, dah follow diam2 la. yg lebih haru kalo tak folo, kate folo. tak phm aku. lalala ~

kasih said...

aku terasa nak backhand ko!

blockquote tak jadik. ahaa..sila gelak. apsal aaa? selama ni aku buat coding ok jehh...

nwm la, t aku try len sampai jadi...keh3

I n n z said...

shuk : selama neyh buat dek tapi dah byk kali plak spam. haih ~

kasih : ha ? how come haa ?

@yuE said...

buang je shout-box tu...senang...hehe

n.a.n.a said...

bila byk kali mcm geram lak kan. hik3

Perang BUTTER

I n n z said...

ayue : syg la xD

nana : taw x pe ;D

kembatolo™ said...

apsal aku tiru ko?
aku lagi lama idup..
ko la yang tiru aku..
weks~

I n n z said...

tapi aku lagi lame blogging dr ko.
haaaa

I n n z said...

tapi aku lagi lame blogging dr ko.
haaaa