Meet This Blog In Facebook !

Thursday, June 24, 2010

.perlu ilmu untuk bagi org laen suka blog itu.

kaizen mane kaizen ??
aku bengang neyh !

tadi aku pergi blog sape tah .
ade org bagi link blog kaizen kat bdk tuh .
nampak tak ape yg aku nampak ?
tak nampak ?
g pinjam spek mak ke ayah ko ke .

aku jeles la weyhh.
nape dy tak bg link blog aku ?
nampak sangat blog aku tak best kan ?
HAHAHA !

aku nak pegi bertapa sekarang .
nak g menuntut ilmu bagaimana nak mempopularkan blog pink neyh .
euww ~ geli gelimat plak aku bile sebut perkataan PINK.
KAHKAHKAH !

eh jap .
aku rasa kalau blog aku nie ade sense of humour mesty lagi beshh kann ?
jadi , aku nak g cari sense of humour tuh .
kot2 la tertinggal kat kedai topup tadi ke .
sebab blog PINK neyh tak kelakar langsung.
tata !














alamak , terkentut plak .



10 bantah cakap cikgu:

Ery Farieha said...

fuhyooo
kaizen pemes
hehehehe

Hizami Rahim said...

haha.
kentut bunyi ke tak?
waka waka.
;)

liyana aziz said...

innz, okay2 je tengok?? hangat je blog pink ni tau! =)

kaizen shinobi said...

oi!! aq x pham der... ngehahah cuba ko explain sikit... ngehahaha

ஐ Nurul-chan ஐ said...

alaa,blog kak innz oke ape :)
nurul ske je singgah. hihih

Parkcheek Chun Li said...

kalau x besh...tak smp 500 follower la...tgk mcm pakcik tuh...39 follower je...tuh x besh la tuh....nk ngaji ngan inn leh???? inn ajar la pakcik nih

DuniakuAbstrak said...

jom teman aku bertapa..sedang mencari kawasan pertapaan gak nih..haha

I n n z said...

ery : jadi, kite kwn dgn prg pemes. wehuu xD

zami : mesty la bunyi. whaha !

yana : hangat eh ? ade bbq keh ? hehe xD

kaizen : ko x phm ape ? atoii ~

nurul : macehhh3 ^__^

pakcik : nak aja ape eh ? sy bukan cigu ;D

ayul : okeh. roger n out ! xD

kembatolo™ said...

ngan aku tak jeles ke wei?haha

I n n z said...

tak ponggg .
;p