Meet This Blog In Facebook !

Sunday, June 13, 2010

.taw tak yang blog merupakan perosak mood ?.


taw tak yang blog merupakan perosak mood ?

hola !
selamat tengah hari semua.
dah mandi ke belum ?
ehem.

aku dah mandi eh.
bangun2 terus mandi sbb dah berpeluh.
bila agaknya malaysia nk sejuk besalji eh ?
HAHAHA !

malam tadi aku dah dolod full album adam lembut eh lambert.
hehe ;)
aku nak satu lagu jeh.
yg for ur entertainment tuh.
bile gugel kua link tuk satu album.
aku pun sebat je lah.
haha !

aku ingat nak beli henpon baru la.
bajet banyak sangat duet tuh.
aku ingt nak beli pakai duet nuff jeh.
huh. riban ke income nuff ko pompuannn?
sbb dlm pale otak aku neyh.
nuff jeh income aku skunk.
aku lupe yg aku ade scholar.
HAHAHA !
al maklong la, aku dah lame x blaja.
duet scholar pong dah bape bulan tak dpt.
tuh yg lupe tuh.
sile lempang aku.
si wunny neyh la yg ingt kan aku.
kahkahkah !

nmpk sgt ko loyal reader blog aku.
org laen tak taw sal tuh kot. xD

aku nak angkat NOKIA X3.
macam beshh je tengokk..
tanak X6.
tak suke touch screen.

aku tanak sony.
sony tak tahan lasak.
tak leyh nak buat luncur2 atas jalan tar.
atau pun aksi ngeri bungee jumping dr atas motor ke jalan raya.
HAHAHA !



aku mcm pernah ternampak dlm katalog.
NOKIA X3 neyh harga dlm RM 300++
tapi semalam aku gugel kat mobile88.
dy tulis RM660 setelah convert dr rupiah ke ringgit.
wakakaakaka !



jadi, untuk korunk yg tahu bape harga NOKIA X3 neyh, gtaw aku eh.
sem depan kalo dpt duet scholar, aku nk beli terus.
wallahhh !

tajuk takde kene mengene dgn content.
tu tajuk tyme aku baru bukak dashboard
ade ke patut ckp aku bertalam ?
aku manusia la oiii ~
lawak sungguh.
muahahaahah !

11 bantah cakap cikgu:

Ery Farieha said...

mcm best je x3 tu

naz said...

duit ada semua jadiii

wanie said...

hahahaha! mst la tau ko amek scholar nestle :P kate setia ngn blog ko dr dlu..hruslahhh tau susah pyh ko nk dpt scholar tu dlu :P pe lg wehh! angkat satu x3 sem dpn! hehehe~

I n n z said...

ery : nmpk mcm beshh kan ?

naz : hehe. tp skunk tade duet lagi xD

I n n z said...

wanie : jgn riso. kalo jadi aku angkat.aku gtaw. haha

Parkcheek Chun Li said...

blanja pakcik e71

I n n z said...

erk ?
kite [ong tak tuka hp lagi kot xD

helena's said...

dah dpt i phone!yeah!haha

I n n z said...

huh ? hebat !

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

ingat bmw.cis! baru nak jeles dekat kau.

I n n z said...

bmw ?
tak minat aku.