Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, June 1, 2010

.serba salah nak tulis tajuk.

hola !
selamat malam.

tadi aku tulis tajuk laen.
pastu bukak facebook.
sebut pasal Israel serang konvoi ke Gaza.

aku bukan tak prihatin.
tapi aku rase semua dah tulis mende same.
berita yang sama.
aku tak taw nak ulas ape.
err . . .

can i just blog as i always do ?






ouh.
tadi aku jumpe lagi sorang blogger.
lalalalaaa ~
kami berdua menetap di seremban.
jadi, tak susah pun nak jumpe.

cube teka sape ?
eh tak yah teka lah.
nk tunggu korunk teka, lambat.
aku bukan penyabar pong.
hehe ;)

aku jumpe R.K. (name kat blog.)
name kat FB panjang.
tak ingat plak.
adehh ~

orang dy tinggi derr ~
pesal la sume nak tinggi2 ?
kaizen,syahid,syafiq,akmall, sume tinggi2.
aku jeh rendah.
gemok plak tuh.
=.='
sedeyh T__T

kami kuar dating.
hah ! dating wakluuu ~~
jumpe tepi jalan jeh.
HAHA !
tade ah.
ade la hal.
sebOOOkk jeh nak taw.
(ade org nak taw ke ?)

oke.
itu jeh cerite tuk rini.
pas R.K bla, ade bende yg buat aku gelabah.
aku start engine, x mo hidup.
mmg gelabah lah ~
aku kol alip, tak angkat.
pastu aku kol ayah.

"ayah, engine tamo hidup"
"tgk gear tuh, taruk dekat P"

aku pun tgk la.
upenye aku letak kat N.
hampeh ~
gile. bawak auto pong boleh fail.
maluuuuuu ~~~

seb bek aku sorang.
kalo aku bawak 5 org, malu aku dengan org yg aku bwk bersama.
=.='

7 bantah cakap cikgu:

Hizami Rahim said...

wah.
semata-mata jump ke ni?
haha.
;)

I n n z said...

eh, tade la mi.
ade hal cket td ;)

.rafiq. said...

lame tk bkk sini. lawa dh layout. nice.

I n n z said...

rafiq : mybe kau sesat dlm perjalanan ke blog aku. hehe xD

Raybond said...

hehe.. tdi cakp malu kalau 5 orang.. yang awak tulis kat sini.. lagi ramai orang tahu awak oi.. =) hehe..

I n n z said...

ray : aah kan ? haha ! sy mmg suke memalukan diri sendrik.
kahkahkah !

kembatolo™ said...

naek manual la senang..tayah letak kat p..hahaha