Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, June 8, 2010

.eh, cene nak gune blogger.com neyh ? .

oit3.
ade org tak neyh ??

baru sehari tinggal blog, dah tak tahu cene nk gune blogger.com.
kahkahkah !
poyo jeh.
ku pangg kang xD

AHAD 6/6/2010

pagi2 dah bangun.
dah la tak cukup tido.
pastu kul 9 pagi dah kene drive 4 jam pulang ke Chini.
adehh xD
pastu yg lagi syok.
tak breakfast.
hanya berbekalkan seteguk air sejuk dr peti ais LG.
pastu dalam kete, memekak lapa.
pastu rase mcm dah takde energy.
singgah stesen minyak kat Muadzam Shah.
kiosk dy tade 100 PLUS.
wth ?
waaaa =(

ISNIN 7/6/2010

kul 9 pagi gak.
gerak dari Chini.
mahu singgah rumah Wan Aji dengan Mak.
mmg mencabar kalo ikut jalan kampung.
sumpah rase nak tergolek bawak kete.
aku sek rase condong belah kiri.
sbb jalan tak rata.
tapi still bantai bawak lelaju.
pastu rase mcm sdg berdisko dalam kete sbb asyik terhenjut3.
pastu pasang lagu techno.
mmg masyuukkkk ~~
HAHAHA ~!
korunk pnh ke bwk kete ikut jalan kampung ?
beshh woo. ~
try la.
kompom ko akan rase nk nyumpah seranah.
kahkahkah !

SELASA 8/6/2010

rini lah ~
tade activity.
pas subuh tido sampai kul 1130.
terbaek ~!

semalam tade leh nk bawak kete ghairah sangat sbb temperature sangat cemburu dengan aku.
sek naek jeh.
asal pecut 100 ke atas, dah wat aku seram.
terpaksa slow ke 80 balik.
macam siput plak.

kaki pun boleh tahan saket.
seb bek auto jeh.

bawak lappy n bb balik kg.
sekali on kaler hijau .
damn !
tade line 3g plak.
adehh ~
bile nak maju neyh ?
T___T

mmg bosan lah.
aku suke balik kg tapi kalo dah sampai sane dah tak taw nk buat ape dah.
tambah2 plak kitorg yg sepupu2 neyh jenis memalu kucen.
dah depan mata, ssh nk bertegur sapa.
heh.
aku kalo org tak tegur, aku wat sendrik jeh ;p

esok pun nk g jalan lagi.
ke tempat sejuk3.
atas bukit.
teke cepat.
hehe xD






tade yg rindu kan kalo aku tak update?
thee ^___^

7 bantah cakap cikgu:

helena's said...

kakak ko nih baru rini nak bukak blog haaa..haha

naz said...

ececece padahal ramai kot yang tunnggu u

I n n z said...

kak hel : haaa lagi terbaek ! xD

naz : sape3 ?

fikah mus said...

welcome back dear innz!!

kembatolo™ said...

aman dunia kalo ko tak hapdet..
hahahahahha=p

I n n z said...

fikah : hehe. maceh xD

kembatolo : eleh. ye lah tuh.. aku taw, ko la org plg rindu aku kan ? hahaha !~

kaizen shinobi said...

amek ngko.. sekali diary harian daa...

rindu? xdenye... hahahaha sape nak rindu ko? har har har