Meet This Blog In Facebook !

Monday, June 14, 2010

.eh, budak baru ke tuh ?.

sindrom otomatik gedik biasanya akan berlaku di kalangan pelajar perempuan di sekolah.
tapi tak lame.
kejap jeh.
oke. pe aku merepek neyh ? xD

budak baru kat skola selalu nya akan jadi perhatian pelajar2 laen.
kan3 ?
tak kire la lelaki/perempuan.
ensem/tak.
cun/hachumm.
HAHAHA !

aku pernah jadi budak baru kat skola mase form 4.
aku jadi gak perhatian tapi negative attention.
tah nape aku kene drop.
dalam ramai2 budak baru, aku jadi mangsa.
sadis shiall ~
sudah. aku tak nak ingat.
aku benci budak3 tuh sume sampai skunk.
even skola tuh pun aku benci.
smpi aku sggp bertindak kejam dengan menghasut ibu dari menghantar adik ke skola itu.
tapi hasil nya, aku yg hampa.
ibu anta gak adik skola situ.
=.='

mase skola rendah tak heran sangat .
sbb mase tuh bebudak lagi.
baju skola pun ibu yg gosok.

masuk skola menengah baru rase dah besar.
HAHAHA !

setiap tahun mesty ade budak baru yg masuk kelas aku.
setiap tahun oke.
lalalaa ~

yg masuk tuh sume stok3 ensem (lelaki) & cantik (pompuan)
mmg kelas aku jadi tumpuan.
sbb ade jeh yg akan buat2 lalu depan kelas kitorg 88 kali.
pastu jalan nak pelan, sambil kepala panjang2 mcm jirapah.
lawak oke .
hehe ;)

sampai skunk aku heran, nape budak baru mesti pemes ?
nape3 ?
kitorg yg otai kat skola, tak de sape nk pandang.
wuuu T___T

nape eh weyhh ?


10 bantah cakap cikgu:

Hizami Rahim said...

haha.
ku pernah jd budak baru.
femes amos tiba2 haha.
;)

Ery Farieha said...

haha
mase sekolah rendah aku 3x jd budak baru
dan sememangnya aku femes (betol x tipuu!) smpi ade cikgu jeles sbb aku pemes. erkk? pelik kan? hahahaha.
tp skola menengah aku 1 skola je. hoho.

kaizen shinobi said...

ery: er... mcm ko tipu je... hahaha ko dah ade blog x time tuh? wah gitu... hahhahaa nak tengok entry ko masa tuh bleh... wahahha

kaizen shinobi said...

jap2... ko otai ke kat skolah? wahahhaha

aq pindah sekolah form3...haha

siyes femes.. sampai aq kne spotcheck dan jumpa wallet berantai dan ketika itu juga aq dijumpakan dengan cikgu disiplin dan rantai itu dirampas...

dan paling best nak taw? dia bleh lah geledah wallet aq maka jatuh la surat2 cinta yang wangi2 bedak hahaha

I n n z said...

ery : lol. gle pelik bhai ~ haha xD

zami : ala, zami henhem. xD

I n n z said...

kaizen : aku innocent doe kat skola. mcm sekarang. kahkahkah !
surat2 tuh penangan kefemesan ko la en ?
gile tak boleh bla pakai bedak. hahaha !

kembatolo™ said...

aku pun nak jadi budak baru la..tak penah jadi perhatian..haha

I n n z said...

yeke ?
ko en kemba, lagi lah dpt perhatian.
sbb org sek slh3 org.
haha xD

ASaDa RyutaRo said...

hahahahaha... dak lama buat apa nk tengok, dh slalu tengok. yg baru2 tu hot.. barang baru ngn barang lama, mana yg kita pilih? eh..

xde la camtu.. bila tengok org baru, mesti la nk berkenalan.. ngee~ yg dh lama tu dh kenal da.. lali, hari2 pun muka tu jugak.. dak baru pun akan jadi camtu jugak nti.. hihihi

I n n z said...

tapi penangan dak baru neyh kame kott..
haha !
kdg2 sampai lue yg lame bile nmpk yg baru XD