Meet This Blog In Facebook !

Friday, June 18, 2010

.pengganti widgeo counter.









template baru.
pink dan comel.
HAHAHA !

tapi ade satu MASALAH BESAR bagi pengguna browser Mozilla Firefox.
anda takkan jumpe button OLDER POST kalo masuk blog pink comel neyh dengan Firefox.
kalo masuk dengan Internet Explorer baru muncul link OLDER POST tuh.
sengal kan ?
jadi, inisiatif nye, sile ke ARCHIVE yep ;)

taw tak nape aku insist nk pakai gak widgeo walaupun bende tuh mmg annoying nak matik ?
sbb kat widgeo ade tulis, rini bape visitor datang,bape yg tengah online kat blog pink comel neyh.
kan bestt tuhh.
tapi bende annoying nk matik neyh org tak suke.
even aku pong tak suke,
tapi dek kerana den bega, den pakai yo.
tapi rini aku dah remove.
dah dah ade pengganti dah.
^__^



untuk total org yg dah masuk blog aku rini plak, aku gune dari sini ->
http://www.dominocounter.net/

yang ngan menebeng @ org yang online kat blog pink comel neyh. aku gune dari sini -> http://www.freeonlineusers.com/

jadi, korunk2 yg nk tuka widgeo tapi still nak tgk bape org online kat blog, boleh gune inisiatif yg aku bagi oke ?

^___^


11 bantah cakap cikgu:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.rajinnye tuka2 widgeo
.heeee
.btw, cntik blog
.pink!

Sharinginfoz said...

bagus, janji tak slow kan website

kembatolo™ said...

nanti nak try..otomatik kuar ke bape org yg da masuk blog nie?

I n n z said...

intan : thee ^__^ blog intan pong cantek gak ;)

kembatolo : tak de la otomatik . dy start dr bile ko ltk laa..

sharinginfoz : btl3 ;)

hellioz said...

bagussss...

tukaq pon

gyahahahahah~

I n n z said...

hellioz : demi ang la tuh xD

kembatolo™ said...

kalo tipu pun boley r nie?haha

I n n z said...

boleh jeh..
;p

Zuewairy said...

ok.. tq~~

nabilah liyana said...

xpaham cara nak edit widgeo ni...
pas2 dah dpat code yg counter 2 tp nk letak kt mna??? conpius2

I n n z said...

@nabilah liyana

letak jeh kat side bar .
add gadget -> paste code.