Meet This Blog In Facebook !

Saturday, May 1, 2010

.tunggu aku beraksi.

uhuk uhuk . .

seharian tinggal blog.
ade gak yg sudi datang.
bukan ade updated pon.
aku bajet ade 10 org jeh datang rini.
tapi terlebih plak.
pagi tadi tgk stats da lebih dari 40 org.
jangan caye kat widget o aku tuh.
mase tak same.
maceh ^_^

internet hari ni gilosh cabai punye lembab !
paling lembab pernah aku pakai.
lagi lembab dari CC.
hah ! ko pk la betapa HINA nya service celcom neyh.
pi mampos kalo nak saman aku.
huh !
dah memang betul.

jadi mood tado.
bek aku tido.
lagi heaven.

jadi, rini aku tido jeh.
petang, g kua merempit setelah hampir sebulan membiarkan Nabil keseorangan.
malam, ade perbincangan tergempar depan umah.
ade projek baeeek punya yang nak dilaksanakan bersama geng motor.
tunggu Nabil beraksi di bandar Seremban.
kahkahkah !

ade yang nak join ?
pasti kan ade motor.
dan lesen motor yang maseh valid.
pastu tade sticker P.
kami geng halal di sisi undang-undang negara
paling cikai kriss.
tapi tanak kriss rim standard.
at least sport rim.
ade ?
roger aku.











selamat berhujung minggu di sopink kompleks.

5 bantah cakap cikgu:

Pipi Muncet said...

Aku suka lepak sini.
Tak tahu kenapa.
Rasa macam santai.
Boleh lepak lagi tak bila-bila?




ENTRY TERBARU ;
APRIL TERAKHIR.(SOUND RECORDING SAYA)

cikgadis said...

wah..best juga...xhapdet tp ada org dtg..
apa rahsia ni? meh ajar org...
hihi

Nisaeciz said...

hatoii. nak tgk jugak dia beraksi. huahua



nak tgk apa yg kamu sudi komennn = Pendapat tentang background baru ( Part 2 )

atok said...

popularnya blog inzz heh

I n n z said...

pipi muncet : boleh ;) lepak jeh, wat mcm umah saya. kahkah ;p

cikgadis : no secret, hehe ;p tah3

nisa : sile tunggu yew ;)

atok : nak kene eh ?;p