Meet This Blog In Facebook !

Friday, May 28, 2010

.khas untuk kaizen shinobi.

hola !
well.. well..
sape tak knl makhluk bernama samaran kaizen shinobi ini.
ape ?
ko tak knl ?
g masuk GB skunk.
cari kat section paling popular bulan ini.
ade lah mamat tuh.

background blog bertukar wajah lagi.
begitu juge dengan header.
background aku tuka sendiri.
amek yg siap ade dalam blogger in draft sajork.
yang header, aku kerah adik aku yg buat kan.
jadi, terhasilah header cantik ini berserta gambar2 tuan punya blog yg jelas sekali tak cun macam lisa surihani T__T
pasni mesti tak de sape datang dah.. wuuuu ~~

aku tak de duit nak anjurkan kontez buat header tuk blog aku.
jadi,since adik aku rety pakai photoshop.
eh, aku pun reti gak la. tapi sikit2 jeh.
aku suh la dy buat kan.
tak susah untuk beliau melaksanakannya.
hanya setengah jam sajork.
aku juz bg gambar dan word2 tuk di tepek di atas illustrasi.

tetapi.
mamat kaizen shinobi ini ade menganjurkan pertandingan tuk korunk design header blog beliau.
kesian blog dy.
tade kepala.
esh3. kijam sungguh kaizen.
HAHAHAHA !

meh-meh join. --> kontes
tak susah.
tade syarat over2 yg pening pale.

since kaizen dah tegur kate header aku cun, n tanya header tuk dy mane.
hehe ;)
aku buatkan la.
aku kompom takkan menang.
tak caye ?
korunk tunggu la keputusan nanti.
sbb aku bukan reti sangat men potoshop.

bhaii~
aku tade idea.
simple2 jeh eh.
janji ade name aku dlm list kontesten.
sifu kene la sapot anak murid.
kan3 ?

nah. hambek. sumpah buruk. ko gelak lagi, aku tampo.
HAHAHAH !
tuka link baru ye.
yg lame sile buang.
aku pun nak gelak tgk yg lame.
KAHKAHKAHKAH !






jgn ade yg kate cntik.
pukul kang.

10 bantah cakap cikgu:

AnWaRnAiM said...

wa~ come header..hu3

kasih said...

innz, sumpah cantik header tuk kaizen tu. tapiii...header blog ko tak cantik. erkkk.. larikkk~

Ery Farieha said...

gmbr kaizen tu nampak kacak
omaigod! aku tertipuu. ahahahahhaa
gud luckk~

I n n z said...

kasih : ala. ko nk ckp header aku cntik kn sbnrnye ? haha ! kias2 plak ;p

anwar : header mane ?

ery : kaizen kacak ???? haha !

afiq said...

woah... nampak best. kalau rajin mahu join :)

KaiZeN SHiNoBi said...

hahaha... ko ery memang kejam kan?

hahahhahahah

I n n z said...

afiq : better be hurry ;)

kaizen : baru taw kah ? haha

KaiZeN SHiNoBi said...

hahahha dah tau dah.... ngehahhaha

miss dilla said...

gila ko mencapup trus innz. hahhaa. kepala tuk blog kaizen boleh tahan semart gak. hahahha.

I n n z said...

dilla : haha ! sape ag nk capap kalo bukan diri sendrik. kan3 ?