Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, May 25, 2010

.sesi berfoya-foya bersama best friend,nak join ?.

hola !
selamat pagi.
aku nak sambung tido balik pasni.
ngantuk plak.

ini pink award datang dari jiran @ budak sebelah pintu.
iye. Encik Hizami Rahim yang bg.


Write 5 interesting facts about the person who gave you this award.

1.ensem.kacak.bergaya. thee ^__^
2.techer to be.
3.baek. ker ?
4.-blank-
5.-blank lagi-

hizami, jom jadi BFF supaya sy knl awak dengan lebih detail. dan isi lagi 2 tempat kosong di atas. HAHAHA !

Jot down 5 interesting facts about yourself of your hobbies.

pemalas = describe 1001 interesting facts bout me.

Pick your 10 most deserving receipients and describe them.

nak skip. ta taw nak bg kat sape. hehe ;)

okeh. dah siap. hehe . well,pemalas kan ? xD

.............................................

lepas event anjuran gatsby & nuffnang tuh.
aku dah ade kawan baru.
yg hari2 mesty berborak bersama.
sama ada kat fb/blog/GB.
hehe =)

bH , ery , akmall
kaizen excluded.
mamat neyh dah 2 tahun aku kenal.
sejak dr CFS,PJ lagi.
haha !

akmall ngan ery tuh x pnh lagi aku jumpe.
al maklum la memasing memalu mase kat TS ritu.
jadik nyer bile da balik, baru nak ckp.

'kite nampak awak kat TS tadi.'

jadi, kami merancang nak jumpe kat Youth '10 plak.
ade sesape lagi yg pegi ?
nanti roger la okey.
kot nak tuka2 number ke ?
boleh bermanja2 di sana.
kahkahkah !

tapi tak decide lagi hari ape nak g.
nanti dah kompom,aku inform eh.

aku mybe pergi dengan ery dan darina, my BFF ever.
suke3 =)
ery bawak shafiq.
bgs. angkut sume sekali.
hehe =)
the more the merrier.


*ini darina.cilok dr fb beliau.*



13 bantah cakap cikgu:

kembatolo™ said...

nak mengirimi salami dekati missi darinai..bolehi? kahkahkah !

I n n z said...

nanti sy sampai kan.

bhs apakah ini ? xD

Hizami Rahim said...

yezza!!!
boleh boleh.

eh eh bila youth 10 ek?

I n n z said...

28.29.30hb neyh.
jom la2.

s h a f i q h a s h i m _____ said...

roger la hari apa nak pergi :)

I n n z said...

nt aku gtaw.

fikah © said...

oh,korang nak gi eh??
alahai.
waktu tu jugak la dok kat melaka.

I n n z said...

yeke ?
ala ~ ta yah la dok melaka.
hehe ;p

Alynn Notnot said...

psst, baju darina cantek la. jeles =.="

I n n z said...

haish ~
dena ag pemes dr empunya blog.
cannot3.
hahaha !

KaiZeN SHiNoBi said...

cheh~ sedih siott... wakakkaka

xdenye... wakakkaka kalau aq nak pegi xde nye aq blik... lalallalalalal~

Ery Farieha said...

yesss
sayang kau innz
ahaha (tetibe)
jom3~

I n n z said...

kaizen : yele tuh ;p

ery : baru nk syg ? esh3.