Meet This Blog In Facebook !

Monday, May 17, 2010

.perasaan mendapat buffered earnings.

ting tong ting tong.
dah pukul 2 pagi.
asal tak tido ag neyh ?
haih ~ kompom esok bgn kul 3 petang ag. esh ~

ouh before cite berkenaan tajuk.
nak wish cket.
to all UTPians.
GOOD LUCK ON YOUR FINAL !
untuk F dan orang lidi, all the best tuk paper Wastewater Engineering esok.
^__^

ramai ag upenye yg tak sal buffered neyh.
sbb ade ag yg tanye sal buffered kat forum GB.
boleh rujuk entry simple ini untuk faham ape itu buffered earnings -> buffered.

aku memule dpt tak taw pun mende jadah buff neyh.
tapi yg aku taw, income dy tak same dengan iklan yg laen.
macam banyak cikit,
aku pun x ksh la en, janji byk duet.
KAHKAHKAH !

pas join GB, org dok story2 sal buff, baru aku keistimewaan buff.
patut lerw org siap wat kenduri ag.
oke. itu hiperbola.
aku saje melawak.
lawak ker erk ?

kesimpulan ; aku tak rase pape mase dpt first buffered earnings.
korunk plak ?
aku taw kaizen mesty akan happy gile babeng bile dpt buffered nanti.
hehehe xD
sabar ye bro.

7 bantah cakap cikgu:

Ery Farieha said...

iskk
x tdo lg?
:P

aaa aku br frust sbb 1 buff aku da jd metered.
baru sikit
huwaaaaaaaaaaaa

sham said...

buuf earnings ni kalau dapat ciput memang la tak best.. saya pernah dapat buff sampai saya boleh beli handphone 3210 laaa... hahahahaha!!! tahniah dapat buff

I n n z said...

ery : ye ? aku last week. bru 1.24 da jd buff. hampeh tol.

sham : pling byk bru rm13 . isk3.

I n n z said...

eh jd metered, jadah buff jd buff

kaizen shinobi said...

cheit... mengapakah aq terlibat sama?

hahahhahahhaha

aq x penah dapat buff, x adil tol... wkakkakaka

kembatolo™ said...

kena wat kesyukuran tu..haha

nEo.. said...

3 buff on running sekarang :-)