Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, May 12, 2010

.gambar ghairah budak af8.

hola !
selamat malam.
yew2.
aku tahu.
dah lapan ploh lapan banyak entry aku pos rini.
tapi ade aku kehsah ?
kahkahkah !

tade la.
borink la oi.
jadi aku pun menaip laa.
nak berborak. tade kawan plak.
huhu ;(
(gedik)

rini rejeki aku murah uolz.
tadi g S2 sebab kwn nak belanja makan.
makan satay .
sedap2.
lame x lelepak sesame kan ?
rindu lagi ;(

lari tajuk pulak.
tajuk tuh keyword yg aku dpt dkt nuffy.
bese lerw.
mende2 lucah mmg hari2 masuk punya.
tak pernah suci.
tak paham aku.
sape la sangap sangat tah.
meh tgk gamba yang telah di print screen.




bile aku gugel, 1st place.
kahkahkah !
tp content bukan dari blog aku.
tah sesape nyer tah.
tak pe wahai sangap2 sekalian, pasni ko type ag keyword tuh kompom sampai direct ke blog aku.
haha !

6 bantah cakap cikgu:

bH said...

haha..aku tak tau nak komen ape..aku malas je nak gali keywords aku...hehe

Kapten said...

ko x takut ker mamat2 sangap anti ko ker.. atau... curi pic ko

keke


Latest:Piala Thomas: Strategi Yang Menjadi

Kapten said...

ko x takut ker mamat2 sangap anti ko ker.. atau... curi pic ko

keke


Latest:Piala Thomas: Strategi Yang Menjadi

Hizami Rahim said...

wakaka.
seriously?
tajuk tak menahan~
;)

ciK LyndaWawa igUana said...

ala...letak gambo shahir memang le naik...shahir kegemaran ramai

I n n z said...

bh : g r gali, tah2 ag hebat dr aku. kahkah ;D

kapten : asal nak anti aku plak ? tak wat slh pun. pdn la muke deme. haha ;D

hizami : thee ^_^

lynda : tak ltk gamba shahir ouh. ltk profile jeh .