Meet This Blog In Facebook !

Sunday, May 9, 2010

.keywords dan tips untuk bagi entry naek kat GB.

hambek ko. panjang punya tajuk.

hola !
rini aku tak sempat nk online.
sbb ngantuk sangat.
jadi aku bantai tidoq jah.
HAHA !

sekali lagi.
perkara itu berulang lagi.
aku mmg tak jangka oii ~

ape dy eh ?
entry aku naek lagi.
semalam dua-dua entry naek.
yang komen dr anon tuh mmg aku jangka akan naek.
tapi entry lagi 1 tuh mmg tak sangka naek.
ade yang nak marah aku lagi ke?
bukan salah aku oke.
^___^

oke. dah la tuh.
sek cite same jeh.
maaf la.
aku jakun cikit.
ikutkan hati nak cite sal traffic gak neyh.
hehe ;)
jangan riak, t Allah tarik balik baru taw. ;)

meh aku bagi sikit tips macam mana nak bagi entry korunk naek tanpa diduga macam aku.
tajuk entry memainkan peranan penting.
sebab tajuk je yg akan kua kat ruang entry popular hari ini.
macam post aku yang bertajuk ".aku sedikit terasa dengan blogger itu."
aku mmg totally tak jangka yang entry 5 baris neyh akan naek.
aku tak taw cene naek.
sampai kene marah sbb content 5 baris dan x de isi langsung.
salah aku ke entry naek ?
lalalala ~

aku da buat research keyword ape yang akan naek kat entry paling popular.
aku tak ping kat mane2 lagi entry aku selaen GB.
aku pun tak gune sangat link GB untuk kumpul score.
maksudnye letak link GB kat fb ke, ms ke.
kire entry aku naek sbb blogger kat GB yang klik la.





ini research berdasarkan entry aku sendiri.
keyword yang akan naek.

1-SEKS
2-BLOGGER
3-NUFFNANG (anything related to nuff such as buffered,earnings whatsoever)
4-ANONYMOUS

setakat ni,4 keyword neyh yg buat entry aku naek kat GB.
aku bukan hadap sangat entry naek kat GB.
tapi kalo dah naek tuh, mmg happy la.
sebab traffic keep masuk jeh.
hehehe ;)

tpis tuk merealisasikan impian ini.
selain dr keywords,time ping pun maen peranan gak.
aku memule tak taw.
tapi aku perati jeh.
dan skunk aku dah taw bile mase paling sesuai tuk ping.
PUKUL 12 TENGAH MALAM KE 1 PAGI.
kalo siang tyme orang lunch.
dalam pukul 12 ke 2 petang.
tapi siang org kureng ckit,
sbb keje/kelas kan ?


aku bukan gile traffic pun.
aku gile COMMENTS !
betul !
aku gile COMMENTS.
sile amek perhatian.
sile komen banyak2 kat entry aku eh ;p

cite laen.
da banyak ouh tag dan award yang aku tak amek.
sorry.
aku kehilangan link korunk.
sile marah aku.

kalo ade lagi, tlg bg gtaw eh.
aku akan maek cepat2 sebelum lupe.
mira bagi aku award weeewwwwiiiittt~
meh aku tayang.



oke.
sekian terima kasih.
^_^

31 bantah cakap cikgu:

natsumiDyla said...

saya nak komenla macam ni.
kalau saya tak komen, kurang satu komen kat post ni :)

Wzulhilmi said...

wah!! siap buat penyelidikan lagi!! bagus2... :)

Wzulhilmi said...

wah!! siap buat penyelidikan lagi!! bagus2... :)

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

ok dah komen

sekian haha

Ery Farieha said...

yg waktu tu betol la
tp kalo semua ping time tu, x best gk.
huhuhuhuh.
eh innz x komen blog ery pun
ngahahaha~

I n n z said...

natsumi : tq kerna mengomen ;p

zul : hehe ;p

manager : tq2 ;D

ery : alamk. kantoi tak komen blog ery. jadi, mau larikkk ~!!! ;p

Epul Azimi said...

baguslah tips tu,nanti nak try......:)

luvly mya said...

haha..setuju ngan waktu ping tu..tapi time tu memang ramai la ping.kejap je da duk page lain.hehe

ika honey bunny said...

kompem naik lagi kat GB ni. haha

Kiddo. said...

great entry naek !
:)

Blogger Sentral said...

salam,
Kalau gila komen, letakla Top Commentators widget atau Top commentators cloud.
Baru pembaca suka komen kan kan :)

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

nasib baik gila komen...tak gila romen.wakakaka.lucah seyh

I n n z said...

epul : slmt menerai ;p erk ?

luvly mya : tahu x pe. tp itu penting nya keywords ;p

ika : ouh. harap tidak ;p

kiddo : ouh yeke ? ;p

blogger sentral : oke. nt innz letak ;p

zi : aku baek ouh. esh3. lucah3.

Hizami Rahim said...

hehe.
tahniah.
keep up the good work.
;)

zati said...

keyword yg pertama tuu memang i pernah guna & pernah naik kt entry fofular hari nie..hehe

http://zakmalstory.blogspot.com/2010/05/seks-di-formspring_04.html

traffik pon meningkat..benda tak jangka bagi seorang newbie macam i..
huhu

saya_arief said...

nice info

kaizen said...

haahahha... naik lagi... ahaks!~ terbaekk!!!!

hehe aq tertido tadi... hahahhaha

terbaekk dari sifu... haa.. nih r sifu aq, jgn menmain tau... ahaks~

infozi said...

yela.. yela.. aku comment neh... haha cam xikhlas lak aku ek. hehe.. nanti singgah2 pulak bagi komen kt ako. neway blog yang bagus.. patut dapat award! gud....

Razis said...

tips bagus nie. aku guna tips nie pun leh dapat top kat GB.

xRaafikx said...

nasib baik gila comment, kalo gila meroyan dah lain tu. haha. :p

I n n z said...

zati : tu la. tgk keyword gak ouh ;p

saya_arief : tq2 ;D

kaizen : eleh, ko bukn salu naek ke ?

infozi : haha. sape nk bg award tuh ? cpt2 ;p

razis : sile2 gune ;)

raafik : haha. tau x pew ;p

mie said...

keyword pertama memang menjadi pilihan..
hehee

s h a f i q h a s h i m _____ said...

:) dah lama entry ku tak naik.
kalau boleh nak elak guna tajuk entry 18sx tu haa. TIme dulu2 asyik nek je entry kalau pakai tajuk 18sx. tapi blog dah jadi mcam blog lucah arr..hahaha...

I n n z said...

mie : haha. sgt betul ! ;p

shafiq : hOho. skali skala blh la gune ;)

Aus MeLankoLik said...

byk pulak kajian kau , hahahak .

I n n z said...

org tade keje, gini lerw. haha !

Huda said...

mantopp!

chybee said...

sy nak komen juga cnggini! :D

I n n z said...

huda : maceh3 ;p

chybee : sile2 komen ;D

cEro said...

hm, taknah terpikir pon nk dpt paling popular dlm GB..
ape rase ek??
best tak??

I n n z said...

bese2 jeh ;D