Meet This Blog In Facebook !

Saturday, May 15, 2010

.hari yang hectic dan tiring.

jadah tajuk panjang gilosh neyh ?

aku da wat draft kul 2 tadi.
tapi tak sempat nak type pape lagi,ibu suh smbg wat keje.
haih ~
saket kaki aku berdiri lelame.

malam neyh nak celebrate mother's day cikit dengan kerabat.
jadi, ibu mintak aku wat kek.
2 bijik plak tuh.
beli whipping cream, tak taw gune plak.
HAHAHA !
osah lawak ko neyh pompuan.
pastu suh adik beli gula aising dy pi beli gula kastor.
last2 aku gak la g merempit g family store beli icing sugar.
hadoii ~~

oke2.
aku taw, aku wat kek x sedap, tapi at least aku mencube .
kan3 ?
^__^














aku rasa kan kelainan dalam rumah skunk.
macam tegang.
biar lah aku jeh yg taw.
jangan sampai adik-adik taw dan perasan.

4 bantah cakap cikgu:

kaizen shinobi said...

aq pasan ouh! hahahhaha

Hizami Rahim said...

alamak.
mana kek tu?
tempek la nak tengok ni.
ahha.
suka suka nak tengok.
;)

ceLy. said...

tudd.

anda telah mndapat awardd! :D

please kindly visit my blog.
tq.

I n n z said...

kaizen : jadah plak ko pasan ? esh. ta mungkin xD

hizami : abeh da di ngap xD x sempa nak amek gamba =)

cely : okeh cely cyg xD