Meet This Blog In Facebook !

Thursday, May 20, 2010

Football = Adidas



hola !
tajuk itu untuk Project Alpha Instant Cash Blogging minggu ke 12 (b).

Adidas ?
ape yg korunk taw pasal Adidas ?
cakap jeh pasal Adidas,mesti ingat bola dulu.
betul tak ?
sebab apa ?
sebab Adidas produced jersey bola, barang-barang untuk football,kasut,bola itu sendiri.
aku impress dengan dengan barang-barang dari Adidas neyh.
meletopz kot.

adik aku yang kecik tuh.
gile betul dengan bola.
kalo boleh barang bola dy nak sepasang persalinan dari Adidas.
well, Adidas kan famous.
orang yang pakai tentu rasa bangga bila menggayakan pakaian dari Adidas.

masa skola dulu kan.
mane la ade duet nak beli barang-barang branded gini.
dak laki lak kalo tyme PJ (pendidikan jasmani, bg yg tak taw)
kitorg yang pompuan mesty tercongok kat tepi longkang.
tengok dak laki men bola dengan short .
kahkah !
gile gatal.
tapi itula hakikat.

pastu en, ade la sorang neyh.
oke.
nama dirahsiakan untuk tujuan tertentu. HAHA !
tak berapa nak handsome tapi kaya
tapi tak sombong.
same jeh sekepala dengan kitorg.
dia kalo men bola, kasut dy pakai dari Adidas.
kaler biru kalo tak silap.
baju pun ade cop Adidas.

yg pompuan sume dah jejakun.
"Adidas siot"
anak orang kaya la katakan.
taw ape ?
tetibe budak itu nmpk bergaya dan handsome sangatttt di mata kitorg.
HAHAHA !

jadi ?
korunk yg nak handsome2 sile lah berpakaian sepersalinan lengkap dari ADIDAS.
sekian.

eh.asal banyak cakap pasal Adidas eh ? 
HAHAHA !
aku mengampu la oii.
kahkahkah !

layan Project Alpha Season 2 neyh eh =)










Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. The Project Alpha bloggers will be at the Adidas Pure Game Ole KO event on Friday (May 21), from 7.30pm-8.30pm. Catch them in action!

3 bantah cakap cikgu:

Hizami Rahim said...

nice.
;)

HEROICzero said...

saya lebih memilih, NIKE, just do it~

keh3

I n n z said...

hizami : mengampu semata2. hakhak. ;D

heroiczero : thee ^__^