Meet This Blog In Facebook !

Sunday, May 23, 2010

..change your attitude bloggers !.

hari2 aku bace cite yg same.
dari blog yg berlainan.
benci la.
jangan sampai aku ban blog ko sudah.

kes ben neyh.
tah bile nak selelsai.
ni sume salah pengampu2 tegar si ben .
yg memperbesarkan hal.

korunk backing dy sgt korunk dpt ape ?
dy bg ko duet ke ?
setahu aku nuffnang yg bg ko duet kan ?
tak pun adverlets/innity.

aku benci betul la tukang2 kipas neyh.
kejadah ?

kalo ko perangai baik, org tak bahan ko la.
kalo ko wat bende bgs/betul, orang tak carik pasal ngan ko de.

aku rase bukan hellioz yg starting buat neyh.
ramai ag bloggers before dy.
tapi hellioz neyh naek sbb ben ltk link hellioz kat blog dy.
pastu korunk pengampu tegar si ben neyh.
mule la nk serang si hellioz
pastu buat kenyatan balas kat blog korunk.
konon nak backing ben.
pastu kutuk2 hellioz
jadah ?

bile hellioz kutuk ko balik, ko bengang.
mule ckp hellioz blogger tah pape.
kalo ko x buat entry pasal hellioz.
dy takkan cari pasal dengan ko lah.
dy takkan kutuk ko punye.
kau duduk diam2 pandang sudah lah.

aku bukan tak tegur/komen kat blog yg ampu si ben neyh.
tapi korunk slhkan aku balik.
aku nak marah,kang org benci.

dah la.
kalo ceni , sampai bile nak abis.

sudah2 la jadi pengampu.
ingat being famous tuh bgs sgt ke ?
tak yah la nak cari psl ngan org kalo ko tuh jenis tak leyh nak terima teguran.
mind your words and action la bloggers.







aku bukan nak backing sesape.
kau perangai baik, orang buat baik la dengan kau.
emo terlebih.

19 bantah cakap cikgu:

AyuE said...

macam2 la...

RD_PN said...

biasa la tu... baru nak naik tapi nak naik dgn advance.. haha... aku yg dah lama blogging pun sehari dpt 2 org je visitor... wakakakaka... follower apatah lg.. haha...

dD Fabulous | sitekateki said...

marah betul nie...tapi dD pun memang x berkenan betul cara dia tu...nak famous sangat agaknya...attention seeker...dia punya pengampu banyak...bkn setakat kipas, dah siap aircond dah dipasangnya...one day kena kutuk kaw2 baru dia tau...sampai bila dia nak dok kat atas tu...

www.ddfabulous.com

I n n z said...

ayue : hurm ~

RD_PN : ta yah naek sgt. relax2 jeh.

dD : kite pun tak suke sgt dy. mcm ape jeh. ingt dy sape ? yg terhegeh2 kat dy sume newbie. ade ke otai yg hengen kat dy tuh ? ouh pleaseee. nyampah oke.

Hizami Rahim said...

nasib baik zami tak terlibat.
;)
sebelum ni ada jugak terkipas.
tapi bila dah sedar bahawa semua tu tak bawa apa2 kebaikan pun.
so zami decide untuk ignore je.

apa yang penting sekarang adalah kawan2 zami yg follow blog zami.
itu je.
;)

kaizen shinobi said...

no komen... aq just jadi pemerhati je...

I n n z said...

zami : yeay ! bgs2 ;)

kaizen : bgs2 ;D

Alynn Notnot said...

hellioz. dia ni, takkan cari pasal tanpa sebab beb. tu aku terkejot baca blog dia.

aku tak tau ape jadi senanye. so aku neutral jadi pemerhati. tapi jadi pemerhati pun kadang2 hangen satu badan kan?

Ery Farieha said...

ahaha yang takleh blah kalo yang talam 2 muka.
heh.
aku pemerhati je lah.
xde sape perlu dibackup kan. haha~

amar haziq said...

apa sebenarnya yang berlaku ni..
ben bergado dgn heliosz ke?


jenguk2lah blog saya k;)
http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

bH said...

ehh..dD ade la...kuang3...ade komuniti ni memang macam ni la...aduhh... macam hampeh masing2...

I n n z said...

alynn : kite dok diam2 jeh. ;D

ery : haha ! sengal kan ?

amar : ye la kot.

bh : ceh. nape ngan dD ? jgn kite wat hal sudeyhh ;)

ika honey bunny said...

i'm a silent reader. wat hal sendiri je.. hehee

leaflette said...

i just found out ur blog from one of my friend, errr..just cool off babe, chill abit, those guys wont last more. thats for sure :)

hellioz said...

HI5~
gyahahahahahahahah
lu memang menarik~

I n n z said...

hehe =)

LORD ZARA 札拉 said...

ha ha ha~

kadang2 orang main suka dia je, terlebih kipas tanpa dia sedari~

=)

Chill untuk dua2 blogger.

ku baca dua2~

^^

I n n z said...

skunk kan panas, tu yg terlebih kipas mybe. hehe ;p

PembunuhSenyap said...

wat entri bg org seronok bce je..
tak pon klaka..
bukan sehari kuar bnyk entri tapi copy paste..