Meet This Blog In Facebook !

Monday, May 24, 2010

.hebat kau sekarang eh.

hola !
selamat malam.
enuff sal blogger gaduh.
but i want more on my visitor.
HAHA !

aku de kawan name dy kirin.
lelaki der.
tyme skola dulu.
kalo dy datang uma aku, dy salu kire harta ayah aku.

"motor 2,kete 2,aircond 3,umah besar,ade plaster ceiling cantik."


setiap kali datang, insya allah itu antara kata-kata yang tak tinggal.
padahal umah aku tade la besar mane pun.
umah teres setingkat jeh ponggg ~~
kos sederhana.
alhamdulillah,selesa gak la.
tade sesak sangat.

kadang-kadang aku balik semban.
aku kua jenjalan pepetang.
aku lalu la depan uma dy.
umah dy tepi main road.

umah dy da renovate.
dah tambah depan.
dah cantik la.
^__^

aku saje la usik dy kat FB ritu.

"wah kirin, uma dah cantik skunk. nanti raya nak datang la,"
"umah dah cantik baru nak datang eh. hurm.. datang la," balas kirin.


ceh. aku kene balik. hampas kelapa sungguh.

12 bantah cakap cikgu:

xRaafikx said...

hahaha, kena balik. adoi. :p

Hizami Rahim said...

ahha.
nanti curi curi la ambil gambar rumah dia.
ahha.
;)

I n n z said...

raafik : tu la. esh3. sadis2 ;D

zami : hOho. tamo la. t org pk laen plak ;p

xRaafikx said...

alaa, pasal rumah, harta pun mau jadi macam tu ka ? adoi. pelik pelik.

AyuE said...

adus kena balik..hehe

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kikikik.
kesiannya..kena balik ngan kirin..jom reramai piat telinga kirin...

I n n z said...

ruhayu : eh jgn2. cean dy ;p

ayue : tu r. adeh.

raafik : gegurau jeh =)

natsumiDyla said...

huhu. kelakar lah bila dtg rumah duk kira harta tu. xD

Alynn Notnot said...

haaa, kan dah tacing mamat tu :))

I n n z said...

natsumi : hehe ;) sesaje jeh tuh ;D

alynn : hehe xD

hellioz said...

lu nak trafik lagi banyak ke beb?
nanti gwa TERJAH blog lu kasi UP TRAFIK sampai ke bulan dan bintang dan planet pluto gwa....

gyahahahahahahahahahah

fren lu tu mmg cun
lu suh dy dtg umwagwa,
gwa nak tgk dy komen ape plak

gyahahahahahahaha~

I n n z said...

hellioz : tapi..... aku tak gile traffic. kot nak terjah. sile kan. kasi riban2 trafic taw. haha !