Meet This Blog In Facebook !

Monday, May 17, 2010

.teruskan la bergaduh pasal shahir tuh.

malas i nak layan.
uolz komen, i approve jeh.
i dah penat dah ckp.
uolz gaduh2 psl shahir, tak dpt duet de.
buat membazir tenaga menaip di blog i.

sudah2 la bg fatwa tah pape tah.
i penat la gelak uolz.
uia mane ade diploma kejuruteraan.
uolz neyh suke taw, ragu2 dengan status i yang menuntut di uia.
haih ~

ingat i macam uolz yg mengomen ke ?
suke bg fatwa merepek2.
i neyh jujur taw.
hehe ^__^

i nak sangat shahir af8 tuh komen kat blog i.
mcm uolz yg bergelar anon neyh komen.
kalo betul uolz kwn dy, uolz gtaw la psl blog i kat shahir k.
i nak tengok ape dy komen.

i bukan minat shahir pun.
AF pun i benci.
merosakkan anak bangsa jeh.
HAHAHA !
pedas kan statement i.
lalalala ~~

uolz nk bwk msk tb ke ?
i suke uolz.
leyh i tumpang glamer macam shahir tu kan ?
HAHA !









k lah ~
lapa i layan uolz neyh.
nak g makan la.
bye2
^__^

15 bantah cakap cikgu:

Hizami Rahim said...

wah.
tak habis habis lagi kah?
ahha~

I n n z said...

abeh af baru nak abeh kot.
haha ~
lantak p lah.

pipiMuncet said...

hahaha. shahir menang tak lambak duit kat kita pon kannn XD

fikah mus said...

ish,dorang ni tak bosan ke cite hal2 sama je??
kalau syok sangat kat shahir tu, napela dorang tak gi vote ke apa.

I n n z said...

fikah : tah nye kan ? dok nyemak plak kat bog sy ;p

pipi : btl3 ;D

sekamar rindu said...

janganlah gaduh2..berbaik2 la..

I n n z said...

bukan sy yg gdh.
anon2 neyh ;D

Huda said...

shahir tu sape?

zida said...

geram jugak dengan orang yang suah nak faham bahasa melayu ni. Heyyy kat UIA takde Diploma okeyyy!! Lagi2 kejuruteraan punya. Haishh la. Berita Harian pun satu. Interview la leklok. Ke zaman dulu punya? cesss

kaizen shinobi said...

mak ai... panjang nye kes? wakkakakaka

I n n z said...

huda : shahir af

zida : sabar2 zida =)

kaizen : tah bile nk abeh tah.

syirah.ezanee said...

first time dorg ckp shahir diploma engin kt uia..aku gelak tguling guling da..hahahahahaha,mne ade dip engin,sewel tol

I n n z said...

haha.
stok kene bhn ngan dak uia.
tah pape. xD

@ntu_@we said...

hahha. shahir bdak uia? diploma kejuteraan?

apekah?

sila paham,

CPS: Center for Foundation studies: adalah sama taraf dgn matrik. bukan diploma. kalo drop out, still tade kelulusan. so kelulusan tertinggi cume spm

Kulliyyah of Engineering cume offer, undergraduate studies (bachelor) dan post graduate studies (master degree dan phd)


aku, sebagai seorg bdak engine uia, undergrade uia dan postgrade uia dan sekarang pun warga kerja uia, mengesahkan kenyataan innz sgt tepat bahawa engine uia takde diploma ok.

aiyoo, sile buke mate ye fanatik shahir.

My New Post: Gold Vending Machine

kasih said...

haha, ni kecoh pasal shahir..
hek eleh.. tak minat jugak.
buang masa je bertekak pasal dia, kan?