Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, May 18, 2010

.perlu atau tak balas komen ?.

hola !
selamat malam.

first of all, i would like to congratz my pet bro, Ahmad Muhammad sebab dapat IPDM.
tak pernah dgr tp dah tengok kat internet.
so dah taw ape itu IPDM.
IPDM stands for Institut Pereka Dalaman Malaysia.
mamat neyh baru abeh diploma in interior design.
so worth it la dapat IPDM neyh.
congratz again !~
syok la kamu.
jelesh3 xD

oke dah abeh iklan.
sambung cite.
ape yg perlu atau tidak tu ?
ramai jeh bloggers cakap sal neyh.
tapi tu cite dorunk.
neyh cite aku.
^__^

reply comment.
frankly speak, aku mmg mengharapkan blogger itu membalas komen aku kat entry beliau.
hehe ;)
bukan ape.
saje nak taw pe dy balas.
tapi tak semua la aku p check whether korunk balas ke tak.
cume kat blog yang aku ingat url je lah.
yang aku selalu lepak2 ke.
macam blog cikgu zi,hizami,kaizen,ery, sume laaa ~
tapi aku suke sangat masuk blog cikgu zi.
hari2 masuk.
kalo dy lambat update, mule la aku nak marah2 dy.
HAHAHA !

pastu en bile blogger tuh tak balas komen aku en.
aku sentap gile.
sbb aku andaikan dy tak perasan komen aku.
almaklumlah blogger femes.
ape sgt la komen aku tuh.
HAHAHA !
jadah tah aku nak sentap bagai. pokk kang. lalalala ~

tapi aku kenkadang ade jeh x bls komen korunk en ?
sbb ape ?
aku en malas.
ko ta yah nak expect more dari aku.
tapi jangan la tak komen eh.
aku en gile komen.
ngeee xD

bunyi macam tak adil jeh kan ?
suh org reply komen, tapi diri sendri x reply komen org.
oke.
mari melempang aku.



pengumuman eh.
aku tanak ade yang kang maki2 aku plak.
kata aku kerek bagai.
sekarang tenet celcom cabai aku neyh tenat.
meaning, bandwidth sedang disekat.
jadi speed pun macam cabai la.
siput pun lagi laju.
nak bukak blog sendiri pun lmbt gile.
aku nak tgk shoutbox jeh pun.
kot2 ade yg hye2 kat aku.
aku nak hye2 kat korunk balik.
tapi, tak boleh.
jadi, nanti bile dah oke line celcom cabai neyh.
aku g blog korunk.
tapi yang dot com neyh.
aku ssh cket nak masuk.
sbb lmbt load dari dulu lagi
hehehe ;)








oke la.
tata !
sekian. terima kasih.
^___^

11 bantah cakap cikgu:

kaizen shinobi said...

tetap nak kate ko kerek gak... hahhaha

Hizami Rahim said...

ahaha.
nampaknya anda dah kurang malas.
sebab panjang pulak entri kali ni.
ahha.
;)
thanks ada tempek nama kat situ.

I n n z said...

kaizen : sile jgn kejam. pokk kang. haha.

hizami : thee ^__^ tengah rajin neyh.

Raybond said...

hehe... kalau ray plak, bila dah komen tu, mmg jarang nak gi tengok empunya blog tu blas tak.. =)

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

hahaha.aku pun slalu gak tgk balik dia reply apa tapi dekat blog kau nie mesti dah tertanam.sehari kau update berapa kali ha?

I n n z said...

haha !
mcm ko tak knl aku.
hyper kan ?
ade lah dlm 4 5 6 entry sehari ;D

I n n z said...

ray : ouh ray mcm tuh ;)

pjah said...

nk kate jugak ko kerek wpon ni 1st time bc entry ko'''
lalalala~~~~
jgn mara deh..
ekekeke

kaizen shinobi said...

kenapa aq rasa macam stuju ngan hizami rahim ek? hahaha

leh tukar dah nih... diari dak rajin... wakakkaa

Ery Farieha said...

hehe
aku balas kan kan?
=P
aku bukan diva terlampau.haha!

I n n z said...

pjah : ta mrh, majok trs. xD

kaizen : ouh tdk2. hilang identiti ku nt xD

ery : haha ! bgs2 ;D diva terlampau ;p