Meet This Blog In Facebook !

Saturday, May 22, 2010

.ko hengat aku hadap sangat ke populariti tuh ?.



memule meh aku tayang award.
award jeh eh F.
aku malas nk buat tag.
ngee =)



simple but berjaya buat aku tersenyum. HAHAHAHA ! J A K U N .
kau ade ?
lalalalalaa ~


tajuk entry agak garang.
tapi aku macam blank.
aku kan anti blogger pemes.
rase nak buat group kat FB plak.
pangggg ~!


skunk aku da kurang blogwalk.
aku men drive thru.
mls nk follow2 dah.
nt kot sume blog aku gamba aku kat kotak follower.
ssh plak.
aku tanak jadi popular.
cukup la dengan follower yg 8 org neyh. darab 50.
*bajet org kenal ko la kan pompuan*

oke3.
ape aku merepek neyh ?
nak cite pe eh ?
hurm ~~

tengah hari tadi kan.
jiran aku datang.
saje nak bergosip berborak dengan ibu dan ayah.
aku plak tengok gol & gincu.
tibe2 name aku naek.
pastu tetibe name anak jiran aku tuh pun naek.
adoii ~

kami mmg asek kene gosip jeh.
ape slh kami ? sob sob sob .
agak poyo disitu.
hehe ;)

"Farahin, kalo kau jadi menantu cik miah, cik miah amin jeh. dekat pun dekat." obviously sore cik miah.

















F,jangan sesedeyh ye.
dorunk men2 jeh tuh.
^__^

14 bantah cakap cikgu:

Nurul_HaWa♥ said...

aku femes...ko x bengang kan???heheh

I n n z said...

pemes ?
sile blah. hahaha ! aku x suke org pemes.

Nurul_HaWa♥ said...

hhaahaha...
aku pun x ske org pemes dr aku!!!
huhuhh

I n n z said...

ceh.
ney name nyer tak boleh terima kenyataan. hahaha !

naz said...

saya sokong:)

[[iidyLL_iceneSS]] said...

huhuhu
akk sll kne cm2 ler..
de jer nk ngedeng2..

pn dh jrg blogwalking..
follow bl dh tegur mnegur..

Hizami Rahim said...

ahha.
haish.
terima je la cik innz tawaran makcik tu.
;)

rObin@ayuE said...

i tak pemes...btw nak berkenalan ngn anak jiran ko tu...hehe hensem tak???(aura kegedikan menyerlah)

kaizen shinobi said...

sape cakap x femes? hahahhaha tuh online 25 orang tuh pe kes? hahahhaha

I n n z said...

naz : awak sokong ape naz ?

iidyll : same lah. mls nk blogwalk dah xD

zami : tak nak la. dekat sgt :D

ayue : hensem sgt. nak ke? 21 thn.

kaizen : heh ? 25 org ? bia betik.

kaizen shinobi said...

x cye? siyes kot? wakakkakaka

I n n z said...

awat tak print screen ?

fikah mus said...

thanks sebab sudi amek award tu.
sama la kita.
skang ni dah tak blogwalk sgt dh.
heeee.

I n n z said...

maceh gak bg award =)