Meet This Blog In Facebook !

Monday, May 10, 2010

.feeling-feeling mia sara.

 entry neyh aku kompom tak naek lagi.

hola !
selamat malam pulak.

aku hampir terlupe rini isnin.
dok kerana tade keje, hari pun dah malas nak amek taw.
cube tanya aku rini bape ri bulan ?
mmg aku lari ke calendar nak taw.
haha !
pe aku merepek neyh ?

aku pun hampir terlupe yg rini ade adamaya.
tu pun adik aku gtaw.
kalo tak, mmg terlepas lah ~
huii ~ pasti nyesal seumur idup.
kahkahkah !

pas abeh tgk adamaya tadi, aku pun gerak la nak mandi.
sebelum masuk bathroom aku cakap la kat adik aku ;
"aku nak buat rambut macam amani la pasni"
hobi oke. aku suke men rambut pas mandi.
pas mandi, aku pun buat la rambut macam amani.
aku sikat rambut depan.
aduh. panjang plak.
sampai ke dagu.
rambut depan amani kan pendek jeh.

aku pun ape lagi.
capai gunting ngan sikat, masuk bathroom, gunting rambut depan.
punya nak sama dengan amani.
tapi . . .
ko tahu ape ?
sekali senget benget da aku gunting.
nak adjust da x blh dah.
sbb da pendek.
ngam2 kat kening jeh.
HAHAHAHAHAHAHAHA !


nak buat rambut style amani tuh boleh tp rambut depan tak straight la en.
kahkahkah !
gelak sorang2 aku.
hehe ;)

skunk aku sepit jeh ngan sepit rambut.
senang cite.


moral of the story : dah tua tuh buat care tua, ta yah berangan nak jadi budak 4/ 5 tahun. muahahaha !


12 bantah cakap cikgu:

kaizen said...

ntah... bajet comel la tuh,.... hahhahaha

I n n z said...

eh, aku mmg comel la.
HAHAHAHHAAHA !

Arief Arf said...

skang ni musim adamaya eh?
best ke?

X)

I n n z said...

best la arief.
;)

lame hilang ouh.

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

hahaha.aku plak try nak buat rambut macam Adam.Sudahnya aku pakai cekak jer.Rambut aku kembang.

I n n z said...

haha
mcm adik aku la.
berangan nk rambut mcm farid kamil.
cekak aku dy rembat bhaii ~

QieFLy si Dolce said...

hahahah tak tahan eh!

trus capai sikat n gunting....vouge uolsss

I n n z said...

verangan nk jadi mia sara.
hehe ;)

adrina sidek said...

hahahaha...tak sangka ada gak orang jenis camni...selamba je gunting rambut tu eyh?? ades =.=

I n n z said...

ade la.
saya la tu .
hehe ;p

nanad said...

ahha..nak try jugak pasnih ;)

I n n z said...

eh jgn, t memakan diri ;p