Meet This Blog In Facebook !

Monday, May 31, 2010

My Sweetheart Smells Like Adidas Action 3 - Fresh Anti-Perspirant

arghh !!
lambat lagi.
siput tul aku neyh.
esh3.

tajuk kali macam err.
bf aku pakai adidas action 3 ke tak eh ?
hadoii ~

takpe2.
belasah jeh.
hehe ;)

aku suke kalo bf aku bau fresh.
tanak bau yg ade perfume2.
fresh la baru segar.
plus macho gitu.
bweekk ;p
the blue one for men.
eh, takkan bf aku pompuan lak en ;p



kalo tak silap aku, aku pernah dengar yang kalo pakai adidas action 3 neyh, takkan berpeluh.
means sweat no more !
ye ke ?
kalo tak sweat, means tak de la bau badan.
so tak de la aku pengsan =.='
erk .
tapi xpe, kadang-kadang kalo dy maen futsal ke, tipu la kan kalo x sweating langsung.
jadi, tak pe jeh kalo pakai adidas action 3.
tak rugi pong.
bertambah2 fresh nanti.
plus boleh bawak solat sebab 0% alchohol.
^__^



bile bau badan sentiasa fresh, baru aii suke nak bermanja-manja.
nak menggedik-gedik.
kan ? kan ? kan ?
even dy baru pas men futsal.
padahal, lenjun satu badan.
tapi bila pakai action 3 terus segar bugar gitu.
beshh ape macam tuh ;p
eh, takut pulak, aku yg tanak lepas dy balik sbb dah syok sangat kat bau fresh fy tuh.
haaa.. bahaya.
or tak pong kat ade pompuan laen yg lekat kat dy.
arghh ~!
bahaya jugak.
;p

eh, dah cukup 200 lom eh ?
dah r tenet cabai neyh lembab semacam.
eshh. gerammm!!~~
kalo x dpt, aku saman ko celcom.
HAHHA !
boleh gitu ?
x(




dah tengok ?
belum ? nahh tgk taw ;D













Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

3 bantah cakap cikgu:

kaizen shinobi said...

siap pown... har har har...

I n n z said...

parkinsonn ~~~

kaizen shinobi said...

hahahhahhaah

asyik pakinson je wat PA... har har har