Meet This Blog In Facebook !

Thursday, May 6, 2010

.senarai blogger yang aku suke.

korunk kenal dengan adik beradik blogger yang cun melecun ?
kenal kak VP ?
kenal kak Zack-U ?
kenal Kak ceeramoon ?

ade lagi adik beradik dorunk yang laen yg join blog.
aku rase hanya 3 org neyh jeh yg aktif blogging hari-hari.
aku sangat admire dorunk.
diorg friendly gile.
tak sombong okeyyhh ~
tak gile glamer.
dah la cun melecun.
mmg aku tabik toink toink la kat dorunk.
















dah la..
nak mandi.
chow !

7 bantah cakap cikgu:

Fairuz Selamat said...

jgn ckp gitu...
fairuz pun tak pernah join mane2 blogger event tau.. heheheeh

I n n z said...

btl abg fairuz.
tak tipu.

helena's said...

kite suke sepet!hahaah best gila!

Jard The Great said...

ku kena si sepet ja. hehe

KaiZeN SHiNoBi said...

erk? mengapa aq tidak kenal dorang? ouh... aq nih baru ag... ahaks... newbie macam aq nih mne de orang nak kenal, sob.. sob...T.T

I n n z said...

kak hel : kite pun ;)

jard : 2 org lagi kakak beliau ;)

kaizen : sile ke blog mereka untuk berkenalan ;)

viruspadu said...

holloh holloh holloh

sweetnya entry

thanxs yer :)