Meet This Blog In Facebook !

Sunday, May 23, 2010

.asal ramai sgt visitor neyh ?.



macam orang jakun jeh aku.
almaklum la blog x pemes.
blog sampah.
kire ini pencapaian terbesar dlm sejarah blog aku.
HAHAHHAA !

btw,
korunk cari sape ?
korunk cari shahir eh ?
yg menang AF tuh eh ?

sorry la.
aku tak minat langsung bebudak AF neh.
pe yg ko jumpe hanya profil dy yg ade org kate aku buat bising.
what de heck ?

bebudak uia, thn depan kite masuk AF eh.
untung2 boleh jadi juara.
nak2 bebudak yg gile nak pemes.
hahaha !

^_^

14 bantah cakap cikgu:

saya_arief said...

hebat la kau..
p/s:aku xminat AF.

Hizami Rahim said...

cik innz.
kenal THALIA?
yang dibuang ziana zain?
dia UIA jugak kan?
;)

I n n z said...

arief : ne de hebat.

zami : hurm ~ mcm syahir gak kot. ex uia. dy dah tuka ke uitm rasenye.

Ery Farieha said...

hohohoho
aku pun jakun gak ni!

I n n z said...

haha ! bgs2 ;)

Frodo Baggins said...

shahir selamat anak mak temah tu ke? ekekkekekkee ~~~



>>___<<


wa pun jakun gak ni weh!! keh3x

I n n z said...

idok ler aku taw nama mok nye ape.
haha !

shahir AF8 said...

boikot!! haha...ko nak tempah tshirt tak?

I n n z said...

bangang btl. aku pk shahir la td. HAHAHAHAHA ! tshirt ? x mo la.

kaizen shinobi said...

cheh~ mcm aq je gtau ko pasal nih? wakkakakak perghh.... sifu kot? dari awal lagi dah tau shahir akan top, dari awal lagi wat kntroversi... pasnih traffik sehari lebih 1000 orang nih...

woha!

I n n z said...

aku bukan sesaje nk wat cite sal shahir.
aku cume nk kepastian awat tulis shahir dip engine uia plak.
ne taw nak top.
kahkahkah !

Aus MeLankoLik said...

AF ?? ape ni ?? hahahak

I n n z said...

tah la aus xD

RD_PN said...

hahaha... lawak tul la komen2 dlm entry tu... sume bertekak pasal UIA... femes x pasal2 UIA masa tu... mesti traffic official web UIA pun tinggi masa tu... haha