Meet This Blog In Facebook !

Monday, May 10, 2010

.wahai anonymous,kau buat aku hilang kata-kata.

tadi aku moderate komen korunk.
ade anonymous yg baik hati bg sumthing kat aku.
dy buat aku terdiam dan aku tahu ko mesty da lame follow blog aku.
antara 2 orang kenalan aku.
yang follow blog aku.
sape kah kau wahai anonymous ?

mengapakah kau bg pada aku ?
apekah tujuan kau ?



terima kasih.




UPDATE : AKU DAH TAW DAH SAPE ANON NEYH ! HAMPEH KO HARIS ! HAMBEK KO.

9 bantah cakap cikgu:

nabilah_2908 said...

si anoy bagi apa...?

jom ke APA KATA HATI pulak,
AEROBIK

princeduyong said...

bukan aku tau...

GhOsToNe said...

hukhuk...
bagus le si anoy tue...

I n n z said...

nabilah : bg adiah . hehe ;p

prince : yew. bukan anda ;)

ghostone : takde bagus dew. ;p

kaizen said...

aq faham....

hahhaha

sebab tuh aq x alu2 kan anon kat blog...

ahaks... kalau ade anon aq delete je...

bg aq anon nih sampah... biar je komen baik ke, elok ke.... aq trima kritikn, asalkan aq taw sape dia yg kritik...

ngehahahhahaha

I n n z said...

uish ~
tak baek kate gitu.
dy mmg tak de akaun gogole ke kot.

Kapten said...

anon tu bg ko ayat2 cinta kan? hehe






Latest:Santai: Apa Asalnya Telor?

CiK EdiToR said...

at least klu anon letak la nama pe2 kot..bg sy sapa yg komen guna anon mmg pengecut..klu xda akaun google..leh guna nama/url..letak la email ke link akaun laman sosial ke..kn..kn???

I n n z said...

btl3 ;)