Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, May 5, 2010

.i hate celcom !.

celcom nak saman ?
sila kan.
mmg service ko macam sampah pun !

boleh kate hari-hari aku merungut pasal bb celcom aku yg cabai neyh.
semalam adik aku gtaw sumthing.

"ko taw nape bb lambat even dah bayar ?"
"tak"
"sebab celcom limit lagi. kan kite dah gune abeh 5gb pastu terus gune lagi. pastu bile bayar, dy tolak yang kite dah gune after 5gb tuh. sbb tuh lembab"
"WTF ?"


aku benci celcom !
makan duet org !
service macam sampah !

aku harap ayah akan tuka kembali pada streamyx.
kalo P1 dah sampai semban, mmg aku suh ayah subscribe tuh plak.
hehe ;)

10 bantah cakap cikgu:

KaiZeN SHiNoBi said...

aq dah cakap kat ko.... hahahhaa...

guna r maxis...

ngehahahha

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

baik apply hsbb (high speed broadband).laju wei.standard Jepun

I n n z said...

kaizen : udoh2 ler tuh.
sok2 aku de duet riban2 aku pakai la mxs haha.

zi : ne sampai kat semban ag weyh

Farid Fernandez said...

wahhh.... marah habis :)



nice header blog nie.... nak amek gak leh?

hahha

I n n z said...

nak amek wat pe ?
esh3

enjelinajolipit said...

lu bole komplen kat suruhanjaya sarikat mesia. nati dia tolong lu.

btw, x yah mimpi la nak pakai p1! gua takut lu terus rasa nak besunat secara live! menyesal membawak ke mati ok!

safiyyahosman said...

ngeee...
colcom mmg lembab..
nk cut laju ja..

I n n z said...

enjelina : beh tuh ? aku ta yah bertenet la kalo sume pun lembab. esh. ssh tenet msia neyh .

saffiyah : tahu x pe. x(

SeNi Itu InDaH said...

guna streamyx la pling bgus..connection yg stabil..xda gangguan kecuali ada virus..tp akhr2 ni..mmg internt lmbap cikt..ngah maintence kot..

rossoneri said...

connection tuk broadband maxis, celcom,P1 tu bukan bergantung pada kawasan ke..kalo kawasan tu mmg xada coveragenya..mmg lembaplah..streamix stabil sbb dalam rumah..tapi dgr citer streamix dah ada broadband yang boleh bawa kemana2 shj anda beranda, yek...cubalah survey..