Meet This Blog In Facebook !

Sunday, May 16, 2010

.[exklusip] koleksi terkumpul.

hOLa !
selamat petang.
skunk pukul 5.41.

baru dapat online.
rini aku bantai tido macam bese sampai kul 3 petang.
itu pun ibu dah ketok pintu suh bangun semayang zuhur.
kalo idak, agaknya membawa ke malam.

berpeluh2 aku bangun.
tak taw la mimpi ape tadi.
HAHAHA !
panas la weyhhh ~

buka nuffy tadi.
tgk analytics.
134 unique.
ramai nye. pompuan neyh kan jakun
aku tak update mende pun ag rini.
except tgh malam tadi la.

pastu tgk kat feed traffic.
yg dtg sume nye dr gugel.
yg gugel pasal shahir sampai kat blog aku.
haih ~
tak pe la.
maceh la erk xD

....................................................................................................................

[1] tgk2 kat shoutbox ade org bagi award ;)
name dy Hizami.
mari aku abadikan dalam blog.


Blog Paling Menyengat!

nak bg award neyh kat mereka di bawah =)

Qiefly
Kaizen
Ery
Eciz
Robin@Ayue
Kie-yu

[2] semalam pun ade lagi bg award, dr cely sygs =)


beserta tag.

[1] Apa yang bermain di fikiran korang?
amende aku nak jawab untuk soalan neyh.

[2] 3 orang yang awak sayang?
ibu
ayah
adik-adik

[3] panggilan untuk Si Dia?
F (nama sebenar)

[4] hadiah yang diimpikan dari orang istimewa
Myvi SE kaler oren =)

[5] blog mana yang korang suka visit
tak de peberet blog. sume aku ceroboh.

[6] tag 15 blogger bertuah
Qiefly
Kaizen
Ery
Hizami
Eciz
Robin@Ayue
Kie-yu

tu je ah.

[3] pastu wasiat dr Myra.



beserta tag.

1.Thank & link the person that gave you the cik Cow
maceh cik myra !! pasni bg kucen comen plak eh xD

2. Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active or 7 paling tak active
Qiefly
Kaizen
Ery
Hizami
Eciz
Robin@Ayue
Kie-yu

3. Bagi tau diorang ni yg diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat

4. cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv
Makan
Baring
Makan lagi

5. Makanan pelik yang pernah anda makan
tade lagi.

6. cuba bg tau brp orng dah kawan anda kat FACEBOOK
300++

7. paberet soalan ni.....camner korng berjumpa spouse korang or pakwe or makwe...
RAHSIA. hahaha ~!





sume yg bertuah, sile grab ketiga2 bende neyh sekali gus.
hehe ^__^

3 bantah cakap cikgu:

Eciz said...

ni yang nak marah nii. kenapa bagi 3 je?? huahuahua. tenkiuuu sangat-sangat darling!! ;D

QieFLy si Dolce said...

heheh kita pown dapat gak...tapi nak bagi kat sapa plk lepas ni ???? thanx innz

Ery Farieha said...

wahhh
byknye UV ko
woii
bgn kul 3?ape nak jd?

wah banyaknye wasiat utk aku. hooo